HSS-ova lista

Ivan Galović protiv uvođenja koncesija, ograđivanja i betonizacije na plažama Mošćeničke Drage

Aleksandra Kućel Ilić

Ivan Galović / Snimio Marin ANIČIĆ

Ivan Galović / Snimio Marin ANIČIĆ

Uz Ivana Galovića, kandidati na ovoj listi su još i Luka Jedretić, Iris Lazarić, Severino Marković, Slađana Kojanović, Pavica Peršić, Lea Franković, Franjo Gržin, Marino Galović, Marina Valjak i Anton Peršić



MOŠĆENIČKA DRAGA Lista HSS, ogranak Mošćenička Draga okupila je prijatelje u kombinaciji mladosti i iskustva koji će pokušati ostvariti određene ciljeve u svrhu boljitka i napretka našeg voljenog kraja da ostane, kao i do sada, ugodno mjesto za život svim stanovnicima općine i njihovim gostima. Očekujemo solidan izborni rezultat – rekao je Ivan Galović, nositelj ove liste za Općinsko vijeće u Mošćeničkoj Dragi.


Uz njega, kandidati na ovoj listi su još i Luka Jedretić, Iris Lazarić, Severino Marković, Slađana Kojanović, Pavica Peršić, Lea Franković, Franjo Gržin, Marino Galović, Marina Valjak i Anton Peršić.


Njihov je program oformljen oko tri glavne točke, a to su zaštita, očuvanje i promocija prirodne i kulturne baštine našeg kraja, komunakna inrastruktura i socijlana politika.




Oni su protiv uvođenja koncesija, ograđivanja i betonizacije na biserima ove općine, plažama u Mošćeničkoj Dragi i ostalim manjim plažama na području ove općine, te se zalažu za revitalizaciju i obnovu kulturnih, sakralnih i prirodnih objekata i atrakcija u svrhu javnog korištenja i obogaćivanja turističke poiude.


Kada je riječ o komunalnoj infrastrukturi, zalažu se za izgradnuu vodovoda za sjeverni dio općine (Gradac, Sv. Anton, Sučići i Obrš), kanalizaciju u Brseču, uređenje Mošćeničke Drage kao centralnog mjesta općine, te uređenje ceste Mošćenice–Brseč.


U domeni socijalne politike žele uređenje i prilagodbu Prostornog plana općine stanovništvu općine s ciljem zadržavanja mladih ljudi. Zalažu se i za uvođenje jasnih kriterija u stipendiranju mladih ljudi, za nagrađivanje najuspješnijih učeika, studenata i sportaša, te za podršku mladim obiteljima i novorođenčadi.