Šehanović, Hrelja i Cadum ostaju

Imenovana stara-nova Uprava LRH

Aleksandra Kućel Ilić

Igor Šehanović, Dino Hrelja i Giorgio Cadum / Snimio Marko GRACIN / NL arhiva

Igor Šehanović, Dino Hrelja i Giorgio Cadum / Snimio Marko GRACIN / NL arhiva

Za predsjednika Uprave imenovan je Igor Šehanović, a za članove Uprave imenovani su Giorgio Cadum i Dino Hrelja. Predsjednik i članovi Uprave imenovani su na vrijeme od četiri godine, s pravnim učinkom imenovanja od 1. listopada 2015., stoji u obavijesti



OPATIJA Ista tročlana uprava kao i u dosadašnjem mandatu, vodit će u iduće četiri godine Liburnia Riviera Hotele. To je izneseno u javnoj obavijesti upućenoj Zagrebačkoj burzi i Hanfi.


– Sukladno pravilima burze, obavještavamo javnost da je Nadzorni odbor dana 22. rujna 2015. godine donio odluku o imenovanju tročlane Uprave Društva. Za predsjednika Uprave imenovan je Igor Šehanović, a za članove Uprave imenovani su Giorgio Cadum i Dino Hrelja. Predsjednik i članovi Uprave imenovani su na vrijeme od četiri godine, s pravnim učinkom imenovanja od 1. listopada 2015., stoji u obavijesti.


Naime, s obzirom da je dosadašnjoj Upravi kojom je predsjedavao Igor Šehanović, a članovi su bili Giorgio Cadum i Dino Hrelja, istekao ugovor, u skladu sa zakonom Nadzorni odbor je morao donijeti novu odluku i imenovati ljude koji će u idućem razdoblju voditi tvrtku. U ovom se slučaju radilo o reizboru, budući da je Uprava LRH i u mandatu koji je prethodio ovom najnovijem, bila u sastavu Šehanović, Cadum i Hrelja.