Dani Ičića u subotu i nedjelju

Igre bez granica na ičićanski način

Aleksandra Kućel Ilić

Veliki finale 7. Dana Ičića starta ove subote u 21 sat nastupom popularnog sastava Jinx



IČIĆI Manifestacija 7. Dani Ičića koja se trebala održati prošlog vikenda, no zbog loših vremenskih prilika je odgođena, na rasporedu je ovog petka i subote, 11. i 12. rujna.


– Nažalost, zbog loših vremenskih prilika koje su nas zadesile prošlog vikenda, bili smo prisiljeni odgoditi manifestaciju za ovaj vikend. Prema najavama prognostičara očekuje nas prekrasan sunčani vikend, tako da vesele zabave i sportskih nadmetanja neće nedostajati – istaknuo je Marin Starčić, predsjednik VMO Ičići.


Program počinje danas, 11. rujna, u 16 sati otvorenjem izložbe starih fotografija Ičića i tradicijskih plovila u novootvorenoj  Galeriji Blu, dok će u isto vrijeme krenuti festival elektronske glazbe »Goodbye summer III – Discopatia edition«. Na trećem izdanju festivala nastupit će jaka imena regionalne elektronske scene: Amor, Danny Glavan, Ko Mar, Mo’ Funk & Asta Nova LIVE. U 17 sati u ičićanskoj lučici starta 7. Liburnia cup, natjecanje u ribolovu za kadete.  




Turnir u speed badmintonu te turnir u nogometu na pijesku škole nogometa »Primi passi« koji počinju u 10 sati na ičićanskoj plaži otvaraju subotnji sportski program, dok pola sata kasnije, u restoranu Galeb, počinje turnir u briškuli za djecu do 14 godina.


Lučica Ičići s početkom u 11 sati ugostit će Sajam ekoloških i poljoprivrednih proizvoda. Poslijepodnevni program, točno u 15 sati u prostoru restorana Galeb, otvara turnir u briškuli i trešeti, dok u 17 sati počinje Ičićanski munjeni petoboj, odnosno igre bez granica na ičićanski način. Veliki finale 7. Dana Ičića starta u 21 sat nastupom popularnog sastava Jinx uz podršku Lucky banda.


– Ovim putem pozivamo sve ljubitelje dobre glazbe, sporta i zabave da nam se pridruže ovog vikenda u Ičićima na posljednjoj velikoj ovogodišnjoj ljetnoj fešti, uz napomenu da je ulaz na sva događanja besplatan – dodao je Marin Starčić, predsjednik VMO Ičići.