Raznolik program

Humanitarna akcija ZAJEDNO za Jedno 9. ožujka u Opatiji: Skuplja se pomoć za sugrađanku

Portal Novilist.hr

Logo humanitarne akcije

Logo humanitarne akcije

Novac će biti moći donirati na sam dan događaja ili uplatom na račun, o čemu će uskoro objaviti detaljnije informacije



OPATIJA Humanitarna akcija ZAJEDNO za Jedno bit će održana 9. ožujka u 10 sati u sportskoj dvorani Marino Cvetković u Opatiji.


– Organiziramo ovaj događaj kako bismo pomogli Aleksandri Radetić čiji je stan nesretnim slučajem 21.2.2019. uništen u požaru te u njemu više ne postoje uvjeti za stanovanje. Naime, potrebno je postaviti novu unutarnju i vanjsku stolariju, električne instalacije, učiniti kompletnu restauraciju zidova, podova te pribaviti sav namještaj, objašnjavaju organizatori.


Svaka donacija, bilo koje vrste, dobrodošla je i unaprijed vam se od srca zahvaljujemo na sudjelovanju u ovoj humanitarnoj akciji, poručuju.




Novac će biti moći donirati na sam dan događaja ili uplatom na račun, o čemu će uskoro objaviti detaljnije informacije. Više informacija dostupno je na Facebook događaju OVDJE.


Raznolik program


Pripremili su raznolik program kako bi svima omogućili jedan zabavan dan te kako bi uz nesebičnu pomoć sugrađana Aleksandri omogućili povratak u njezin dom.


– Dođite, povedite svoju djecu, prijatelje, roditelje, none i noniće, dobro se zabavite i pritom učinite dobro djelo, pozivaju.


Akcija započinje prigodnim programom za najmlađe, predstavom za djecu Karmelino Klaunica. Marina Vladić ili Karmelino Klaunica jedno je od zaštitnih lica grada Rijeke. Uz njene su klaunovske vratolomije generacije i generacije mališana proslavile rođendan, kao što su ih upoznala i brojna djeca na liječenju u bolnicama, rehabilitacijskim centrima i drugim ustanovama.


Prisutna djeca moći će ukrasiti svoja lica na Face paintingu, zahvaljujući Edini Nestorović i Marti Sušanj. One su odgajateljice u Dječjem vrtiću Opatija, uživaju u likovnim izričajima, kako na papiru, tako i na dječjim licima.


– Dovedite djecu, a Edina i Marta pomoći će im da se pretvore u leptiriće, cvjetiće, mačke, tigrove, spidermane…, objašnjavaju organizatori.


Učenici Ugostiteljske škole Opatija upriličit će radionicu izrade nakita za djecu. Zatim će instruktorice održati raznolike treninge na kojima će prisutni imati priliku potrošiti kalorije izvrsno se zabavljajući! Moći će vježbati, isprobati različite plesove te vidjeti dječje nastupe.


Treninzi i instruktorice


Instruktorice i njihovi treninzi su:Katia Mello Mikulić – Salsation (Elite Instructor)

Katia dolazi iz Brazila. Živi u Rijeci. Pleše od 3. godine, a profesionalno je plesala kao pratnja poznate pjevačice u Brazilu. Od 2006. bila je dio Show tima na kruzerima sve do 2014. Najviše ju veseli učiti ljude, svih dobnih granica, da se mogu izraziti kroz glazbu i ples. Licencirana je za grupni dance fitness uz glazbu.


Također je elite instruktor Salsation programa za koji drži redovne satove u Opatiji u dvorani Marino Cvetković , srijedom i petkom od 20:30 do 21:30.


Salsation je dance fitness program koji je baziran kao funkcionalan trening snažno povezan sa glazbom i kroz pokrete.


Svi se mogu pridružiti,nemojte se sramiti, kaže.Melita Doričić – Zumba

Licencirana sam voditeljica zumba fitnessa od 2011 godine, a 2014 g. završavam učilište Magistra kao instruktor grupnog fitnessa uz glazbu.


Članica sam udruge ” UniQ” dance fitnessa. Udruga tradicionalno svake godine tijekom srpnja i kolovoza održava treninge na otvorenom u Opatiji, točnije na Slatini.


Tijekom zimskog perioda treninzi zumbe održavaju se u dvorani Marino Cvetković u prostorijama Dynamic fitnessa i to utorkom i četvrtkom od 20 do 21 sat.


Program je namjenjen za odrasle.


Zabavan je, energičan i podiže samopouzdanje a kao rezultat daje gubitak kilograma uz pravilnu prehranu i dobar osjećaj u vlastitom tijelu.


Irena Kodan – Zumba


Irena je licencirani voditelj zumbe od 2011-te godine. Od malih nogu bavi se plesom i gimnastikom, također je dugi niz godina plesala karipske plesove (salsu, bachatu, reggaeton, kizombu…). Voditelj je plesa za djecu svih uzrasta te zumba fitness za odrasle u plesnom centru Beat. Glazba i pokret su joj u krvi i zelja joj je prenositi znanje i strast prema plesu što duže. Treninge zumbe vodi utorkom i četvrtkom u 20:30 na Zametu te ponedjeljkom i srijedom u 20:30 u Klani.


Plesni centar Beat djeluje na području Zameta, bavi se MTV danceom i hip hopom, upisuju u svoj klub djecu od 3. godine na dalje. Iza sebe imaju brojna sudjelovanja na natjecanjima te na raznim manifestacijama. U klub su pozvani svi koji vole ples, glazbu, pokret i dobro društvo. Treninzi se održavaju svaki dan u popodnevnim satima.Morena Scotti Andrić – MamaBeba plesBranka Galjanić – BodyShape Branka je instruktorica grupnog fitnessa uz glazbu te posjeduje licence za Les Mills programe: BodyAtack, BodyCombat i BodyBalance program i Zumba fitness. Riječ je o vrsti treninga za sve rekreativce koji žele povećati izdržljivost, razviti snagu i fleksibilnost i time poboljšati kvalitetu svog života. Trening uključuje dinamičko zagrijavanje, različite cardio vježbe, vježbe za oblikovanje s rekvizitima. Cilj treninga je formiranje i jačanje mišića cijelog tijela. Na kraju treninga slijedi istezanje. Treninzi se održavaju ponedjeljkom od 17:45 do 18:45 i srijedom od 18:30 do 19:30 na Viškovu, u dvorani ispod kafića Kota.Romina Muškardin – Body Harmony Dance Romina je instruktor aerobica, ima 26 godina radnog iskustva kao trener, KŠR Gorovo Opatija. Body harmony dance doprinosi povećanju snage mišića, mišićne izdržljivosti i definicije te smanjenju potkožnog masnog tkiva. Radi se o grupnom plesnom obliku vježbanja na naglasku na razvoju aerobne izdržljivosti i vježbama oblikovanja tijela. Sve se odvija u ritmu muzike i plesnim elementima kao funky,latino,afro,disco,hip hop. Treninzi se odvijaju utorkom i četvrtkom u 18:30 u dvorani Marino Cvetković Opatija.Ivona Čuturić – Hip Hop za djecu

RiS DANCE CENTAR pod kreativnim vodstvom Ivone Brnelić djeluje već 10 godina na području Rijeke na lokacijama: Pehlin, Čavle, Kastav, Krk i Opatija.


RiS iza sebe ima brojne medalje, profesionalne angažmane i prekrasna iskustva stečena plesom. Svatko bez obzira na godine i plesno iskustvo može naći mjesto u našem plesnom svijetu.


Na lokaciji u Opatiji imaju dječju grupu koja prima članove od 7 do 11 godina. Mjesto održavanja treninga je Dynamic fitness, sportska dvorana M.Cvetković u terminima SRI/PET od 19 do 20 sati. Kontakt: 0981745299 (trenerica Ivona).


Nadalje, osim različitih treninga, planirana je i prodaja proizvoda doniranih od strane različitih firmi (kiflice, torte, kolači, fritule), kao i prodaja knjiga u našem malom antikvarijatu. Ukoliko želite donirati svoje knjigu na prodaju ili radite u firmi koja je voljna donirati proizvode, javite se!