Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 11° 26
Sutra: 11° 11° 26
28. siječnja 2020.
Skpština ECM-a

Goran Pavlović predstavljao Opatiju u gradu Malmöu

Skupština i godišnja konferencija udruženja turističkih gradova European Cities Marketing (ECM)
Skupština i godišnja konferencija udruženja turističkih gradova European Cities Marketing (ECM)
Autor:
Objavljeno: 18. lipanj 2018. u 21:00 2018-06-18T21:00:00+02:00

OPATIJA Turistička zajednica Grada Opatije, kao dugogodišnji član udruženja turističkih gradova European Cities Marketing (ECM), sudjelovala je u gradu Malmöu (Švedska) na Skupštini i godišnjoj konferenciji udruženja.

Djelatnik TZG Opatija Goran Pavlović aktivno sudjeluje u radu ECM-a kao član Upravnog odbora i predsjedavajući član radne grupe za kongresnu industriju, a osim Opatije članovi ECM-a iz Hrvatske su još TZG Rijeka, TZG Zagreb, TZG Dubrovnik i HTZ kao pridruženi član.

– Slogan ECM-a je Meet, Share, Grow što sasvim jasno prikazuje da članovi međusobno razmjenjuju znanja i iskustvo kako bi napredovali. ECM je platforma znanja i informacija koje nam mogu pomoći u upravljanju destinacijom, razvijanju novih proizvoda i kreiranju novih načina praćenja razvoja destinacije koristeći iskustva drugih destinacija – istaknuo je Goran Pavlović iz TZG Opatija.

U sklopu godišnje konferencije ECM-a održala se i međunarodna konferencija pod nazivom »Make Tourism Matter« na kojoj se održalo niz zanimljivih predavanja na temu kako turizam utječe na destinaciju i na koji način lokalna zajednica može imati koristi od turizma.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
U Rijeku stiže PauzaGO: nova usluga omiljene Pauze