Piromuzički show

Eksplodiralo nebo: Pogledajte fotografije s Festivala vatrometa u Opatiji

Portal Novilist.hr

Foto D. ŠKOMRLJ

Foto D. ŠKOMRLJ

Pola sata prije ponoći dočekana je i glavna točka večeri - piromuzički vatromet u kojem su se eksplozije na nebu šarenih boja izmjenjivale u skladu s glazbenom podlogom, obradom pjesama grupe ABBA



Nebo nad Opatijom sinoć je doslovno eksplodiralo, a brojni Opatijci i njihovi gosti uživali su u petom Festivalu vatrometa i njegovom vrhuncu – jedinstvenoj piromuzičkoj koreografiji.


Već od 19 sati uvod u događanje pružile su vještim akrobacijama i atraktivnim nastupima skupine uličnih zabavljača i žonglera: Triko Cirkus Teatar iz Zagreba, Cigo One Man Band iz Pule i Rad Rays iz Opatije. Program je nastavljen večernjim koncertom Nene Belana i Fiumensa.


Foto D. ŠKOMRLJ


Foto D. ŠKOMRLJ





Kao uvertira u dva centralna vatrometa publika je po prvi puta imala priliku vidjeti i pirotehnički show, a „zagrijavanje“ za glavni događaj pružio je od 22.15 sati „Baby vatromet“, posebno prilagođen najmlađim ljubiteljima „vatrometnih koreografija“ uz pratnju nježne glazbe iz popularnog animiranog filma Frozen.


Pola sata prije ponoći dočekana je i glavna točka večeri – piromuzički vatromet u kojem su se eksplozije na nebu šarenih boja izmjenjivale u skladu s glazbenom podlogom, obradom pjesama grupe ABBA iz mjuzikla Mamma Mia koji je večer ranije u izvedbi Kazališta Komedija rasprodao Ljetnu pozornicu.