Humanitarna revija

‘Bijela ili crna, jedna je vjenčanica’: Pogledajte kako je bilo na Sajmu vjenčanja u Opatiji

Marina Kirigin

Foto Marin Aničić

Foto Marin Aničić

Reviju su nosili i Vedrana Linardić, Ivana Paris, Alen Vitasović, David Temelkov, Majda Šušelj Tara, Ana Znaor, Ljiljana Peroš, Iva Matanović, Jelena Urukalo Murina, Sanja Zambelli...



OPATIJA Uglavnom su bile bijele i pastelnih boja s nezaobilaznom čipkom i šljokicama, ali bilo je i šarenih, plavih, pa čak i crnih vjenčanica. Na sebi su ih nosile lijepe manekenke, ali i brojna poznata lica iz svijeta sporta i zabave.


Modnu reviju u opatijskoj sportskoj dvorani »Marino Cvetković« pratilo je stotinjak posjetitelja koji su se jučer okupili na 18. izdanju Sajma vjenčanja što se u održava u organizaciji tvrtke Adria Media Zagreb. Na sajmu na kojem se može dogovoriti i riješiti baš sve prije izricanja sudbonosnog »da«, a na kojem sudjeluje 60-tak izlagača iz Italije i Hrvatske, modnu reviju vjenčanica uz modele nosili su i Vedrana Linardić, Ivana Paris, Alen Vitasović, David Temelkov, Majda Šušelj Tara, Ana Znaor, Ljiljana Peroš, Iva Matanović, Jelena Urukalo Murina, Sanja Zambelli, Ivana Grabar, Elena Jung…


Foto Marin Aničić


Foto Marin Aničić





Na modnoj reviji predstavili su se Vesna Sposa, Vjenčanice Biba, Vjenčanice Gloria, Ingrid Rojc Design, Lilith by Katarina Baban i Lidija Pihler Yuniku.


Snimio Marin ANIČIĆ


Snimio Marin ANIČIĆ



– Zadovoljni smo posjetom sajmu na kojem ove godine nudimo čitav niz radionica i kvizova s bogatim nagradama. Valja istaknuti da je sajam humanitarnog karaktera, da je moguće kupiti srećku i na taj način pomoći nacionalnom humanitarnom projektu »…i djeci s ljubavlju« – »Želimo vježbati vid«, rekla je organizatorica Andrea Bolješić i pozvala zainteresirane da još danas dođu razgledati ponudu sajma i upoznati se s trendovima u vjenčanoj modi.