Pomozite!

TRAGEDIJA NA HRELJINU Obitelj Zaharija sa sedmero male djece u požaru je ostala bez svega, trebaju vašu pomoć

P. N.

Foto ilustracija

Foto ilustracija



Obitelj Zaharija s Hreljina sa sedmero djece od jedne do 11 godina danas je u požaru ostala bez svega. ”Nešto poslije podneva izgorio je gornji kat kuće moje sestre koja ima sedmero anđelčića. Ostala je većinom bez svega”, napisala je na Facebooku Danijela Ristić, na čiji su poziv za pomoć odmah reagirali u Facebook grupi Riječka enciklopedija – Fluminensia te su pokrenuli grupu ‘Pomozimo!’.


Djeca koja su ostala bez krova nad glavom su sad smještena kod tete na Hreljinu, a obitelji je potrebna pomoć – roba, potrepštine, smještaj, hrana, pelene te pomoć u sanaciji kuće.


Ako možete, a svatko može pomoći bar sitnicom, adresa za dostavu je Lonja: Nogometno igralište Naprijed, a broj Danijele Ristić je 0955826079.




Tko može odmah pomoći s najosnovnijim potrepštinama neka se javi na adresu u Hreljinu, Ružić selo 45.


Najpotrebnija su odjeća i obuća za dječake od 11, 8, 7, 5 i 4 godina, za djevojčice od 9 i 1,5 godina (74-80) i pelene broj 5, obuća brojeva 32, 31, 30, 28, 27, 26, za mamu XL i obuća 38/39 te za tatu odjeća L i obuća 41. Potrebne su i posteljina, jastuci, deke, higijenske potrepštine i hrana, piše na Facebooku Vedrana Spadoni koja navodi i da se sve potrebno može donijeti na adresu Meja gaj 168 (Draga).


”Ovim putem pozivam sve koji su u mogućnosti da pomognu obnovu gornjeg kata kuće u kojoj je živjela moja sestra sa svojom obitelji, kako bi se svi zajedno mogli vratiti kući”, kazala je Danijela Ristić, sestra Mihaele Zaharija.