Udaljili ga iz službe

SRAMOTA ZA PLAVU UNIFORMU Policajac u Crikvenici došao na očevid pa pokrao ženu

P. N.

Foto: Arhiva/NL

Foto: Arhiva/NL

Sumnja se da je prilikom obavljanja službene radnje očevida navedeni policijski službenik s mjesta događaja otuđio nekoliko predmeta u vrijednosti oko 2500 kuna



Policajac koji je u nadležnosti Policijske postaje Crikvenica nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja bit će udaljen iz službe i to zato što je tijekom očevida počinio djelo teške krađe.


Policijski službenici Službe općeg kriminaliteta Policijske uprave primorsko-goranske dovršili su danas kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjakom u svezi počinjenja kaznenog djela iz domene imovinskog kriminaliteta na štetu 44-godišnje hrvatske državljanke, javlja PU primorsko-goranska.


Riječ je o kaznenom djelu počinjenom krajem svibnja ove godine na području Policijske postaje Crikvenica, za koje se sumnjiči policijski službenik Policijske uprave primorsko-goranske.




Naime, sumnja se da je prilikom obavljanja službene radnje očevida navedeni policijski službenik s mjesta događaja otuđio nekoliko predmeta u vrijednosti oko 2500 kuna.


Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičenog policajca će se, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teške krađe, prijaviti mjerodavnom državnom odvjetništvu te će biti predan pritvorskom nadzorniku, javila je PU primorsko-goranska.