Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
21. studenoga 2019.
Drugi krug u Viškovu

SDP-ova KANDIDATKINJA POZIVA BIRAČE: Izaberite ljubav i znanje za Viškovo

snimio Marko Gracin
snimio Marko Gracin
Autor:
Objavljeno: 2. lipanj 2017. u 10:59 2017-06-02T10:59:49+02:00

U ove četiri godine pokazali smo da se s time znamo nositi. Vodimo se znanjem, iskustvom, ljubavlju i vizijom za budućnost našeg Viškova. Cijeli život živim u Viškovu, a najveća vrijednost naše zajednice je suživot pojedinaca različite nacije, vjere i uvjerenja. Pluralizam, tolerancija i uvažavanje različitosti temelj su napretka društva. Slika Viškova kakvo je danas i kakvo bi trebalo biti jest upravo općina koja je napredna i otvorena za sve mještane, rekla je Sanja Udović.

VIŠKOVO - Kandidatkinja SDP-a i partnera za načelnicu Viškova, Sanja Udović pozvala je birače da u nedjelju izaberu »Ljubav i znanje za Viškovo« i na glasačkom listiću zaokruže broj 1.

- Potpora skoro polovice birača u prvom krugu izbora veliko je priznanje našem timu i govori da su prepoznali naš trud i rad u protekle četiri godine, na čemu im zahvaljujem. Sigurna sam da će nas podržati i u nedjelju i glasat za stabilnost, sigurnost i napredak Viškova. U Vijeću smo osvojili osam mandata, a našem timu sad se pridružila i Ksenija Žauhar i pozvala birače da nam se pridruže. Uvjerena sam da će nam se nakon drugog kruga pridružiti i ostali vijećnici, kako bi zajedno mogli donositi odluke na korist mještana, rekla je Sanja Udović.

Dodala je da upravljanje najvećom hrvatskom općinom nije jednostavan zadatak i da traži veliku odgovornost.

- U ove četiri godine pokazali smo da se s time znamo nositi. Vodimo se znanjem, iskustvom, ljubavlju i vizijom za budućnost našeg Viškova. Cijeli život živim u Viškovu, a najveća vrijednost naše zajednice je suživot pojedinaca različite nacije, vjere i uvjerenja. Pluralizam, tolerancija i uvažavanje različitosti temelj su napretka društva. Slika Viškova kakvo je danas i kakvo bi trebalo biti jest upravo općina koja je napredna i otvorena za sve mještane, rekla je Sanja Udović.

Čelnici koalicije koja podržava Sanju Udović iz SDP-a, PGS–a, IDS-a, ARS-a i HSU-a povali su stanovnike Viškova da u nedjelju izađu na drugi krug izbora i izaberu kontinuitet, sigurnost i stabilnost.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PayDo parking aplikacija