Tragična vijest potresla Punat

Umro Filip Franolić

Ico Mikuličić

Vozeći bicikl u Marini Punat 25. svibnja ove godine Filip je pao ipri padu udario u jedan željezni stup te zadobio vrlo teške ozljede glave



PUNAT  Saznajemo da je još jedna neobična nesreća, ovog puta na Krku, dobila tragičan završetak. Na pragu života, zaustavljen je mladi osamnestogodišnji Filip Franolić iz Punta koji je stradao u nesreći još prije gotovo tri mjeseca.


   Radi se o vrlo neobičnoj nesreći, vozeći bicikl u Marini Punat 25. svibnja ove godine Filip je pao. No nije imao sreće da kao i bezbroj onih koji padnu s bicikla, zadobije tek neke ogrebotine ili manje ozljede. On je na nesreću, pri padu udario u jedan željezni stup te zadobio vrlo teške ozljede glave. Od toga se već dugo liječio no njegov je organizam na koncu popustio i mladi je Filip preminuo. Mladić je bio omiljen na Krku. Svi ga se rado sjećaju pa su se tako javili i u našu reakciju s tužnom viješću koja je pogodila sve. Proteklih mjeseci njegovi prijatelji nastojali su na sve načine pomoći i pružiti podršku. Za Filipa su organizirali i humanitarne akcije, sve u nadi da će se povratiti u normalan život i ponovo sa svojim kolegama uživati po Puntu i Krku.


   Na žalost, ovo je jedna od onih priča u kojoj ljubav i dobre nade svih oko njega te nastojanja liječnika nisu mogle nadvladati strašnu sudbinu i ozljede zadobivene na tako banalan način kao što je nevina vožnja biciklom.


   Nakon svega ostaje samo žal za još jednim, na tragičan način izgubljenim mladim životom, no i velika opomena mladićima i djevojkama da budu oprezni jer i ovo pokazuje da zla sudbina i zlo prijeti i tamo gdje se najmanje nadamo te začas može završiti na najgori mogući način.