Inicijativa udruge

U Omišlju i Njivicama vozit će se električni bicikli

Mladen Trinajstić

Foto: Mladen Trinajstić

Foto: Mladen Trinajstić



OMIŠALJ Predstavnici udruge »Moj otok« koja je već godinama, kako na Krku tako i na području cijele regije prisutna kroz svoje brojne zapažene, ekologiji okrenute projekte, nastavlja s programom usmjerenim predstavljanju i promoviranju uporabe električnih bicikala.


»Vozimo električne bicikle u Omišlju i Njivicama« naziv je predavanja kojeg će, u nastojanju promocije tog ekološkog i zdravog načina kretanja vodstvo spomenutog udruženja najprije održati u Omišlju, a tjedan kasnije i u Vrbniku, naravno pod nazivom »Vozimo električne bicikle u Vrbniku«.


Za ovu subotu (7. listopada) najavljeno predavanje, s početkom od 16 sati, upriličeno će biti u vijećnici Općine Omišalj. Električne bicikle zainteresirani će žitelji tih dvaju naselja najsjevernije krčke lokalne zajednice i sami isprobati – sat prije i sat nakon prezentacije, na trgu ispred zgrade Općine. Isto vrijedi i za predavanje koje će u Vrbniku, u Domu na Škujici, biti organizirano iduće subote, 14. listopada, također s početkom od 16 sati.