Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 7° 1
Sutra: 7° 7° 1
5. prosinca 2019.
Nova namjena plaže Artić

U Banjolu prva tematizirana rapska plaža za pse

Ilustracija / Foto Marko GRACIN
Ilustracija / Foto Marko GRACIN
Autor:
Objavljeno: 12. srpanj 2018. u 14:27 2018-07-12T14:27:48+02:00

Nakon velikog uspjeha u Crikvenici, svjetski poznata plaža za pse sa specijaliziranom ponudom Monty's Dog Beach & Bar stigla je i na Rab

RAB U petak, 13. srpnja u 19 sati, održat će se malena svečanost otvaranja prve tematizirane plaže za pse na plaži Artić u mjestu Banjol na otoku Rabu.

Tom prigodom bit će održana i prezentacija psećeg poligona za vježbu, nakon čega će uslijediti druženje uz glazbeni program i zakusku za pse i njihovu pratnju.

Nakon velikog uspjeha u Crikvenici, svjetski poznata plaža za pse sa specijaliziranom ponudom Monty's Dog Beach & Bar stigla je i na Rab.

Psi će tako konačno i na Rabu dobiti službeno odobrenu mogućnost da budu na plaži pored svojih vlasnika, a posjetitelji plaže će svoje četveronožne ljubimce moći počastiti psećim sladoledom, pivom, pizzom, posuditi igračke, zdjele za vodu ili papučice za zaštitu šapa.

Tematizirane plaže – iskorak su k većoj konkurentnosti destinacije.

Odavno već eksperti za turizam u nas odašilju poruke da kvalitetu ponude treba podizati i kroz tematiziranje plaža na kojima valja promovirati više posebnih ponuda.

Planskim pristupom uređenju i promociji plaža, kao što je ova na Artiću u Banjolu, od njih bi trebalo kreirati prepoznatljiv brend koji će Rab učiniti još konkurentnijom turističkom destinacijom.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.