Kvaliteta života

Radionica “Sistemske konstelacije” u Krasu: Kako učiniti korak naprijed u privatnim i poslovnim odnosima

P. N.

ilustracija

ilustracija



Radionica Sistemske konstelacije (obiteljske, poslovne, osobne) bit će po prvi puta održana u Krasu na otoku Krku u subotu, 4. lipnja od 10 do 18 sati, a voditeljica je Ines Lazarević Rukavina.


​Radionica konstelacija održava se ​u sklopu EcoActive programa udruge Spirit o čemu se više može saznati na www.spirit-ri.hr, a sudionici radionice mogu dobiti uvide u odnose i situacije koji ih pritišću i ne daju im naprijed, te iznaći rješenja, promjenom fokusa i sagledavanjem životnih izazova iz sasvim drugog aspekta od dosadašnjeg.


Sudjelovati mogu samo punoljetne osobe, a broj sudionika je ograničen te je prethodna prijava obvezna. Uz ime i prezime potrebno je ostaviti svoju e-mail adresu i broj mobitela. Za dodatne informacije i prijave obratite se mailom na [email protected] ili na mobitel 091 33 66 750 (od 16 do 19 sati), Ines.




Donacija za sudjelovanje: 200 kuna.


Ines Lazarević Rukavina od 1996. godine udjeluje na mnogim radionicama, seminarima i edukacijama s eminentnim voditeljima konstelacija iz svijeta i Hrvatske. Tu je dovoljno spomenuti Jana Jacoba Stama i Berta Hellingera uz Johannesa B. Schmidta.


Konstelacije su sredstvo kroz koje je radila na svojim unutrašnjim procesima i razvijala svoje potencijale. Sada želi dobrobiti konstelacija podijeliti s drugima, pružajući im mogućnost i sredstvo pomoću kojih mogu bolje razumjeti što se događa u njihovim životima, kako to promijeniti i poboljšati kvalitetu svog života. Postići ono što konstelacije nose u sebi a to je, kako to dobro opisuje jedna rečenica – postaviti sve na svoje mjesto.


Detalje o konstelacijama potražite na web stranici www.ciruss.net