Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 12° 4
Sutra: 12° 12° 4
23. veljače 2020.
Mjerenja se nastavljaju

Plin više ne prijeti gradu Rabu, vatrogasna intervencija prekinuta

Plin više ne prijeti gradu Rabu, vatrogasna intervencija prekinuta
Plin više ne prijeti gradu Rabu, vatrogasna intervencija prekinuta
Autor:
Objavljeno: 2. srpanj 2019. u 13:41 2019-07-02T13:41:14+02:00

Danas u 9,00 sati prekinuta je vatrogasna intervencija, te je ukinuta zabrana kretanja i poslovanja koja je do sada vrijedila, stoji u priopćenju za javnost Stožera za civilnu zaštitu Grada Raba

 

Rezultati mjerenja prisutnosti plina koji su se provodili u posljednjih 48 sati ukazuju na potpunu normalizaciju stanja u gradu Rabu, stoga je danas u 9,00 sati prekinuta vatrogasna intervencija, te je ukinuta zabrana kretanja i poslovanja koja je do sada vrijedila, stoji u priopćenju za javnost Stožera za civilnu zaštitu Grada Raba koju je potpisao načelnik Stožera Denis Deželjin, 2. srpnja u 9,30 sati.

 

Prevencije radi, u slijedećih nekoliko dana na nekim mjernim mjestima i dalje će se vršiti mjerenja, poručuju iz Stožera iz kojega zahvaljuju svima, posebno neposredno pogođenima ovom situacijom, na strpljenju i uvažavanju preporuka i uputstava kako Stožera tako i službenih osoba na terenu. 

 

Također, pohvalili su sve uključene u intervenciju, a ponajviše članove Dobrovoljnog vatrogasnog društva Rab, kao i sve medije koji su ostali na visini svojeg zadatka, posebno Radio Rab i portal Rab Danas, putem kojih je Stožer prenosio informacije o stanju na terenu.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.