Vrijedna investicija

Obnovljeni kamp: Valamar Riviera predstavila Zablaće

Mladen Trinajstić

Foto: Mladen Trinajstić

Foto: Mladen Trinajstić

Čak 39 milijuna kuna vrijedna je investicija kojom je najveća domaća turistička kompanija protekle zime i proljeća uljepšala i sadržajima obogatila bašćanski kamp uz slikovitu Velu plažu



BAŠKA U nastojanju upoznavanja lokalne javnosti s brojnim sadržajnim i kvalitativnim novitetima kojima je ususret ovoj sezoni Valamar Riviera obogatila ponudu bašćanskog kampa »Zablaće« upriličen je Dan otvorenih vrata.


Tom su se prigodom Bašćani, vikendaši i turisti imali priliku izbliza upoznati s učincima čak 39 milijuna kuna vrijedne investicije kojom je najveća domaća turistička kompanija tijekom protekle zime i proljeća uljepšala i sadržajima obogatila trima zvjezdicama kategorizirani kamp smješten uz slikovitu Velu plažu.



Otok Krk je važna i stalnorastuća Valamarova destinacija u koju ta tvrtka kontinuirano ulaže. Tako je samo u ovogodišnjem investicijskom ciklusu ta tvrtka uložila više od sto milijuna kuna u razvoj svog portfelja u destinaciji Krk, a u posljednja tri investicijska kruga (zajedno s kupnjom tvrtke Hoteli Baška) u turističku ponudu tog kvarnerskog otoka plasirala je čak 370 milijuna kuna. Danas na Krku Valamar drži tri hotela i čak pet kampova u kojima i ovog trenutka ugošćava više od deset tisuća posjetitelja.





Mobilne kućice


– Od ovog ljeta gosti našeg kampa, među brojnim novitetima, mogu uživati i u luksuznom kampiranju i to unutar 43 nove mobilne kućice »Vela Bay Premium« te dodatne 32 mobilne kućice »Marena« koje, ocjenio je tijekom pozdravnog govora pred brojnim posjetiteljima Dana otvorenih vrata kampa Zablaće njegov direktor, Bruno Bogdanić, oduševljavaju goste svojim vrhunskim komforom.


Uređen je i nov, prostran i iznimno funkcionalan kompleks recepcije, uređen je i sam prilaz kampu, a komunalno je opremljen i značajan broj kamperskih parcela, nastavio je Bogdanić, napomenuvši da je posebna pažnja posvećena hortikulturalnom uređenju kampa. Gosti i posjetitelji u već gotovo potpuno ispunjenom bašćanskom kampu imali su priliku uživati i u sadržajima novog »Sky bara« uređenog na krovu recepcijskog kompleksa, upoznati se s bogatom ponudom nove tržnice na otvorenom u sklopu koje je izgrađena i natkrivena pozornica. A s nje je, u završnici ovog zbivanja, svojim stand up nastupom do suza nasmijao uvijek za šalu raspoloženi Željko Pervan.


Za cijelu obitelj


Kamp Zablaće, rekli su predstavnici Valamar Riviere, nudi brojne zabavne sadržaje i usluge za cijelu obitelj pa su tako i oni najmlađi posjetitelji Dana otvorenih vrata, zajedno s gostujućim klincima odsjelim u tom dopadljivom kampu, imali priliku guštati u novom dječjem igralištu i animacijskom programu. Upriličen je i detaljni razgled novoinstaliranih luksuznih mobilnih kućica koje su, podsjetimo, zbog nemogućnosti organiziranja cestovnog transporta Valamarovci prošle zime do Baške morali dopremati unajmljenim trajektima.