Potraga za 42-godišnjakom

Nestao odvjetnik Sergej Škorić iz Rijeke, posljednja policiji poznata lokacija – Porozina

P. N.

Sergej je visok 183 cm. Kosa mu je prosijeda, ravna, lice ovalno, srednje je tjelesne građe. U trenutku nestanka bio je odjeven u tamne traperice, bijelu košulju dugih rukava s uzdužnim plavim prugama, crni sako, crna jaknu, sivo-crne cipele



“Nestao je moj muž. Od jučer ujutro gubi mu se svaki trag. Zove se Sergej Škorić, ima 42 godine, visok je 183 cm, srednje je tjelesne građe, ima smeđe oči, smeđu kosu, malo prosijedu sa strane, bio je obučen u bijelu košulju na okomite plave pruge, crni sako, tamnoplave traperice i crne cipele. Imao je još sa sobom crnu jaknu. Posljednja policiji poznata lokacija su Porozine, tamo mu je lociran signal mobitela. Upravljao je vozilom marke Peugeot 307, tamnoplave boje, registracija RI901UI.


Molim sve koji ste ga vidjeli, njega ili njegov auto, da javite meni ili najbližoj policijskoj stanici. On je otac djeteta s poteškoćama, nas dvije smo same i u izuzetno teškoj situaciji. Nemojte mi, molim vas, slati poruke osim ako imate neku informaciju, jer nisam u stanju odgovarati. Molim vas podijelite ovu obavijest na svom profilu i mislite na nas, teško nam je užasno”, objava je koju je danas na svojoj Facebook stranici podijelila Živana Knežević.


O nestanku odvjetnika Sergeja Škorića rođenog 23. listopada 1974. u Šibeniku s prebivalištem u Rijeci, izvijestila je i stranica Nestali.hr.


Sergej je visok 183 cm. Kosa mu je prosijeda, ravna, lice ovalno, srednje je tjelesne građe. U trenutku nestanka bio je odjeven u tamne traperice, bijelu košulju dugih rukava s uzdužnim plavim prugama, crni sako, crna jaknu, sivo-crne cipele.Nestao je 23. ožujka, a kao okolnost nesreće navodi se da se udaljio s adrese prebivališta. Nestanak se vodi u PU primorsko-goranskoj.

U slučaju da imate informacije o Sergeju Škoriću  obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovite 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: [email protected].