Globalni projekt

Na Lošinju prvi hrvatski Global Wellness Day

Anja Tomović



MALI LOŠINJ Hrvatska će sutra, uz još 83 zemlje svijeta, ove godine prvi put sudjelovati u projektu Global Wellness Day. Ovaj globalni pokret posvećen zdravom načinu života Hrvatska će prvi put obilježiti, gdje drugdje nego na Lošinju – destinaciji vitalnosti, zdravlja i aktivnog odmora.


U organizaciji hotelske grupe Lošinj Hotels&Villas, zajedno s prvom hrvatskom ambasadoricom projekta Mladenkom Nastovski-Mesarić, korporativnom SPA direktoricom LH&V, u hotelima i vilama (Vitality Hotel Punta, Wellness Hotel Aurora i Family Hotel Vespera te hotel Bellevue i Boutique hotel Alhambra) kroz zanimljive radionice i programe obilježit će se Global Wellness Day, posvećen zdravom načinu života – vježbanju, uravnoteženoj prehrani i unutarnjem miru, a svi zainteresirani građani i posjetitelji moći će se priključiti raznim besplatnim radionicama u kojima će djelatnici hotela pružiti kratke masaže svim gostima hotela te posjetiteljima i građanima Lošinja.


Iznimno smo ponosni što će se prvi Global Wellness Day održati upravo na Lošinju. Vrijednosti koje zagovara Global Wellness Day, vrijednosti su koje su usvojene i u našim hotelima i vilama, a to najbolje pokazujemo kroz razvijanje wellness i health ponude gdje je naglasak na revitalizaciji tijela i duha te unaprjeđenju unutarnjeg zdravlja svakog našeg gosta, istaknula je Mladenka Nastovski-Mesarić.