Radovi pri kraju

Lošinjski hotel član prestižne svjetske grupacije: Prvi gosti u Alhambri i Augusti 22. kolovoza

Slađana Vignjević

U obnovu Alhambre i Vile Augusta uloženo je više od 20 milijuna eura, a te nove perjanice lošinjske Jadranke raspolažu s 36 deluxe soba i 15 suiteva, osvijetljenih dizajnerskom rasvjetom koju potpisuje Dean Skira



MALI LOŠINJ  Nakon višemjesečnih radova na rekonstrukciji i adaptaciji, privodi se kraju završno uređenje boutique hotela Alhambra i vile Auguste Jadranka hotela. Prvi gosti su u ovim zdanjima smještenima u uvali Čikat u Malom Lošinju, očekuju 22. kolovoza.


Hotel Alhambra član je prestižne svjetske grupacije – Small Hotels of The World, koja okuplja svega 520 malih, luksuznih hotela diljem svijeta, a Alhambra je prvi takav hotel na Kvarneru i treći u Hrvatskoj. S obzirom da je riječ o izvornoj austrougarskoj vili, prilikom rekonstrukcije posebna pozornost posvećena je upravo očuvanju izvornog arhitektonskog rješenja koje je projektirao jedan od vodećih austrijskih arhitekata, Alfred Keller. 


Hotel Alhambra s vilom Augustom sadrži 36 deluxe soba i 15 suiteva, osvijetljenih dizajnerskom rasvjetom koju potpisuje hrvatski dizajner  Dean Skira. U obnovu Alhambre i Auguste uloženo je više od 20 milijuna eura.  




– Luksuzno opremljene sobe i suitevi gostima nude interaktivni SAT-TV s Pay TV uslugom, telefon, Wi-Fi, sef, mini bar, set za kavu i čaj i satove s iPod priključkom (iPod dock). U uređenju interijera korišteni su ekskluzivni materijali i vrhunski dizajn, a gosti imaju na raspolaganju visokokvalitetnu prirodnu kozmetiku u kupaonici, luksuzne ogrtače i papuče te antialergijske jastuke u sobama – poručili su iz Jadranke. 


Također, gostima su na raspolaganju usluge restorana, lounge bara, unutarnji bazen s grijanom morskom vodom, wellness oaza s ponudom vrhunskih tretmana i rekreacijskih programa, relax i spa zona s finskom i turskom saunom te privatna plaža.


Osim toga, od dodatnih usluga koje gosti mogu koristiti, tu su 24-satna posluga u sobu, mogućnost objedovanja, kao i usluga masaže u sobi, sommelier, turndown service, organizirani izleti i razgledavanja te usluga prijevoza na zahtjev. Hotel ima i dvoranu za domjenke i sastanke, knjižnicu, trgovinu sa suvenirima i tiskovinama, kao i parking u garaži i na otvorenom s uslugom parkiranja, a dodatne usluge gostima su dostupne i u obližnjem hotelu Bellevue.