Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
16. prosinca 2019.
Vjerovali ili ne?

foto LOPARANI SE ČUDE Kako je balon s vjenčanja u Njemačkoj sletio točno u mjesto gdje mladenci žele provesti medeni mjesec?!

Pri rutinskom ronjenju s turistima u akvatoriju Golog otoka, Mladen Škapul, vlasnik RC Moby Dick, u petak je pronašao balon s porukom
Pri rutinskom ronjenju s turistima u akvatoriju Golog otoka, Mladen Škapul, vlasnik RC Moby Dick, u petak je pronašao balon s porukom
Autor:
Objavljeno: 30. lipanj 2019. u 14:34 2019-06-30T14:34:51+02:00

Kolika je vjerojatnost da pustite balon u Njemačkoj i da ga sljedeći dan pronađe netko iz mjesta u kojem planirate provesti medeni mjesec i kod koga ste za dva mjeseca mislili roniti, prosudite sami!?!

Ovo što se jučer dogodilo u Loparu s pravom možemo svrstati u rubriku “Vjerovali ili ne”! Naime, pri rutinskom ronjenju s turistima u akvatoriju Golog otoka, Mladen Škapul, vlasnik RC Moby Dick, u petak, 28. lipnja, oko 14,00 sati pronašao je balon s porukom.

To nikako nije običan balon, već balon kojeg su dan ranije sa svog vjenčanja u Njemačkoj pustili mladenci Sabine i Ronny Miehautsch. Došavši natrag u ronilačku bazu, djelatnici ronilačkog centra preko društvene mreže Facebooka stupaju u kontakt s novopečenim mladencima.

Sabine i Ronny Miehautsch

Tek tada priča dobiva nevjerojatnu notu! Razgovarajući o načinu pronalaska te o ronjenju, mladenci im napominju kako su baš tražili neki dobar ronilački centar na Rabu jer su svoj medeni mjesec od 24. kolovoza odlučili provesti u Loparu na Rabu, gdje su već i rezervirali smještaj.

Čuđenju s obje strane nije bilo kraja! Kolika je vjerojatnost da pustite balon u Njemačkoj i da ga sljedeći dan pronađe netko iz mjesta u kojem planirate provesti medeni mjesec i kod koga ste za dva mjeseca mislili roniti, prosudite sami!?!

Bilo kako bilo, s nestrpljenjem čekamo novopečene mladence u našoj destinaciji!

Balon pušten u Njemačkoj stigao već sljedećeg dana u Lopar

Pismo njemačkih mladenaca

Balon s njemačkog vjenčanja stigao u lopar

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.