Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
22. studenoga 2019.
HSU-HSS-SDP-PGS

Josip Brusić kandidat za načelnika Vrbnika

Josip Brusić
Josip Brusić
Autor:
Objavljeno: 25. travanj 2013. u 19:08 2013-04-25T19:08:52+02:00

VRBNIK  Čelnici lokalnih organizacija HSU-a, HSS-a, SDP-a i PGS-a sklopili su međustranački sporazum o predizbornoj koaliciji na predstojećim izborima za Općinu Vrbnik. Koalicijski sporazum zaključili su dr.med.dent. Josip Brusić (HSU), Franjo Toljanić (HSS), Ivan Lukarić (SDP) i Petar Gršković (PGS).

Zajednički kandidat za načelnika Općine Vrbnik postao je tako Josip Brusić, dok je kandidatom za zamjenika načelnika postao Franjo Toljanić. Nakon potpisivanja sporazuma Josip Brusić naglasio je potrebu za transparentnijim radom Općinske uprave, realizaciju brojnih projekata korištenjem sredstava EU fondova te za revitalizacijom neiskorištenih resursa tog dijela otoka Krka.

– Potrebno je ojačati suradnju između izvršne vlasti Općine Vrbnik i mjesnih odbora te suradnju sa županijskim i državnim institucijama koja u mandatu aktualne vlasti gotovo da i nije postojala, ističe dr. Brusić. Nezadovoljni radom dosadašnjih općinskih institucija želimo stvarati preduvjete novog razvojnog zamaha i to kroz prostorni plan, razvojne projekte te uz zdravstveni, socijalni, turistički i poljoprivredni program, zaključio je načlenički kandidat HSU/HSS/SDP/PGS-a. Okupljeni stranački čelnici naglašavaju kako je netom oformljena koalicija proizišla iz podudarnosti programa svih četriju stranaka te s ciljem stvaranja preduvjeta kvalitetnog života svih stanovnika Općine Vrbnik. Kandidat za novog vrbničkog načelnika dolazi iz Risike, a kako je napomenuo, ima višegodišnje iskustvo u radu i organizaciji u obrazovanju i zdravstvu. Usko surađuje sa stručnim i znanstvenim krugovima te želi svojim profesionalnim radom doprinjeti razvoju općine u kojoj živi.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.