Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
19. studenoga 2019.
Vinotel Gospoja

Jedinstveni vrbnički vinotel uvodi novitete: Do općeg blagostanja "astronautskim" wellness tretmanom

Foto: Silvano Ježina
Foto: Silvano Ježina
Autor:
Objavljeno: 19. ožujak 2018. u 10:56 2018-03-19T10:56:11+01:00

Dr. Gioacchino Falsone djelatnike vinotela Gospoja u Vrbniku educirao je o radu na uređaju Raymedy koji koristi tehnologiju na bazi LED svjetala koja dobro djeluje na organe, meridijane i protok kisika u organizmu

VRBNIK Vinotel Gospoja u Vrbniku, prvi takve vrste u Hrvatskoj, od otvorenja u rujnu 2016. godine neprestano se trudi uvoditi novitete kako bi obogatio svoju ponudu i gostima ponudio što bolju uslugu. Ovih dana kod njih je boravio prof. dr. rer. nat. Gioacchino Falsone koji je djelatnike wellnessa vinotela Gospoja educirao o radu na uređaju Raymedy.

– Prvi put boravim na Krku, ali ne i u Hrvatskoj, naime često sam na otoku Cresu. Vrbnik me oduševio, a Vinotel Gospoja odlično je mjesto za odmor i siguran sam da ću drugi put doći u društvu – kazao nam je dr. Falsone koji je u Vrbnik došao na poziv vlasnika vinotela Franje Toljanića.

– U želji da upotpunimo turističku ponudu došli smo s dr. Falsoneom na ideju da kroz wellness prvi u Hrvatskoj uvedemo Raymedy International program, odnosno wellness tretman za opće blagostanje – kazao nam je Franjo Toljanić.

Pomoću aparata Raymedy provodi se Low Level Light Therapy koja je od sada dio stalne ponude u vrbničkom vinotelu.

Na temelju 14 tisuća znanstvenih studija Raymedy je razvio tehnologiju na bazi LED svjetala koja dobro djeluje na organe, meridijane i protok kisika u organizmu. Prvi prototip razvijen je za ruske astronaute koji su zahvaljujući toj terapiji u svemiru mogli boraviti više od 400 dana.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PayDo parking aplikacija