Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 30° 1
Sutra: 28° 30° 2
19. lipnja 2018.
Ususret lokalnim izborima

Akcija mladih podržava HNS-ovu Dinu Blažević u Omišlju

Dina Blažević i Bojan Kurelić
Dina Blažević i Bojan Kurelić
Autor:
Objavljeno: 1. svibanj 2017. u 13:08 2017-05-01T13:08:07+02:00

„Mi imamo istu viziju razvoja općine. Treba omogućiti mladim ljudima ostanak u svom mjestu. Treba im dati priliku da rade i od svog rada žive jer to je najbolji način za učiniti Omišalj najboljim što može biti“ istaknula je Dina Blažević

Dina Blažević, kandidatkinja za načelnicu općine Omišalj i predsjednica omišaljskog HNS-a, nakon potpisivanja koalicijskog sporazuma s Autonomnom regionalnom strankom i Listom za Rijeku potporu u nastojanju osvajanja mjesta načelnice Općine ima i od Akcije Mladih.

Akcija Mladih vidi u Dini Blažević osobu koja će u sljedeće četiri godine, kroz realizaciju točaka predstavljenog programa, omogućiti svojim mladim sugrađanima bolje uvjete za život u Omišlju.

„Osim što je dala konkretan datum za sanaciju DINA Petrokemije, 12. travnja 2018.,  Blažević kao dugogodišnja turistička djelatnica, zna načine kako Omišalj učiniti turistički atraktivnijom destinacijom. Kada Omišalj postane mjesto u koje se dolazi, a ne samo kroz koje se prolazi, mladi će dobiti mogućnost zaposlenja i ostajanja u Omišlju.“ rekao je Bojan Kurelić iz Akcije Mladih.

Kandidatkinja koalicije HNS-ARS-Lista za Rijeku koja je već prvog dana prikupljanja dobila dovoljan broj potpisa podrške svojih sugrađana ponosna je što su članovi Akcije Mladih prepoznali kvalitetu njezinih projekata i tima.

„Mi imamo istu viziju razvoja općine. Treba omogućiti mladim ljudima ostanak u svom mjestu. Treba im dati priliku da rade i od svog rada žive jer to je najbolji način za učiniti Omišalj najboljim što može biti“ istaknula je Dina Blažević.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka