Rakete na zvjezdanom nebu

Opatijski festival vatrometa doveo mnoštvo na Slatinu

Marino Maljavac

Lanjski »šušur« nije nadmašen, pa će Festival vatrometa ipak pričekati dok se o njemu počne govoriti kao o novom opatijskom brendu



– Moram priznati da me prvi vatromet pomalo razočarao, jer sam očekivao da će biti nešto maštovitiji te da će duže trajati. No, drugi je već bio puno bolji, tako da mogu reći da je bilo dosta uzbudljivo, pogotovo za klince, kazao je jedan posjetitelj iz Splita, koji je zajedno s obitelji iskoristio produženi vikend zbog blagdana za kraći odmor u Opatiji. Neki posjetitelji koji su na Slatinu došli s djecom žalili su se i na laganu buru koja je u večernjim satima zapuhala u Opatiji, pa i u tome treba tražiti razloge zbog čega su mnogi napustili manifestaciju prije nego što je ona službeno i završila. 


Sve u svemu, iako dobra zabava nije izostala, valja reći kako ovogodišnje izdanje »Festivala vatrometa« u organizaciji tvrtke »Thorax promotion« nije uspjelo nadmašiti lanjski »šušur« koji je vladao na Slatini, pa će ova manifestacija morati pričekati još koju godinu dok se o njoj s pravom počne govoriti kao o novom opatijskom brendu.