U susret drugom krugu

KOMADINA PODRŽAO BROZOVIĆA I MRLU: Glas za Josipa je glas za Mrkopalj, a glas za Mrlu – glas za Delnice

Marinko Krmpotić

snimio Ivica Tomić

snimio Ivica Tomić

Kad bih mogao glasovati u Mrkoplju Josipu bih dao dva, a ne jedan glas. Od kada ga znam predan je radu za dobrobit Mrkoplja i Gorskog kotara pa je glas za njega glas za Mrkopalj i za Gorski kotar, rekao je župan Komadina.



MRKOPALJ – Novi i stari primorsko-goranski župan te čelni čovjek SDP-a Zlatko Komadina jučer je posjetio Gorski kotar i pružio podršku kandidaturi Josipa Brozovića (HNS) za načelnika u Mrkoplju, odnosno dao svoj glas da novi gradonačelnik Delnica bude Tomislav Mrle (PGS). Druženje u Mrkoplju župan je iskoristio da bi još jednom zahvalio svim goranskim biračima koji su od devet goranskih lokalnih samouprava, u čak sedam dali svoj glas njemu u utrci za mjesto župana.


– Zahvaljujem na podršci cijelom Gorskom kotaru gdje sam, osim u Brod Moravicama i Ravnoj Gori, dobio više od 50 posto. Hvala Mrkopaljcima i molim ih da svoje povjerenje u drugom krugu daju predstvniku HNS-a Josipu Brozoviću koji je bio u timu prethodnog načelnika Ivice Padavića što znači da će s njim na čelu kontinuitet vlasti biti nastavljena, a to znači i daljnu pomoć PGŽ vezanu uz komunalnu i sportsku infrastrukturu ovog područja – rekao je Komadina komentirajući potporu Brozoviću, a Tomislav Mrle, istaknuo je, njegovu potporu ima stoga jer ponašanje sadašnjeg gradonačelnika prema županiji nije bilo obilježeno suradnjom, već samovoljom.


– Svatko tko nije podržavao njegove ideje, bio je proskribiran, pa čak i ja osobno, iako sam se uvijek zalagao za što kvalitetniji rad Goranskog sportskog centra i ostale oblike pomoći Delnicama i Gorskom kotaru. Delnice su klasičan primjer gdje je u jednom trenutku nesuradnje lijevog centra sadašnji gradonačenik Knežević pobjedio na prošlim izborima. Sad su tu promjene moguće, a rekao bih i nužne, između ostalog i zbog zaista nezabilježenog oblika ponašanja gradonačelnika Kneževića prema suparniku kojem je praktički želio uskratio pravo na političko uvjerenje štio će, nadam se, birači znati vrednovati – rekao je Komadina, a riječi potpore spomenutim kandidatima pružio je i dožupan Marko Boras Mandić.




– Kad bih mogao glasovati u Mrkoplju Josipu bih dao dva, a ne jedan glas. Od kada ga znam predan je radu za dobrobit Mrkoplja i Gorskog kotara pa je glas za njega glas za Mrkopalj i za Gorski kotar. Slično je i kad je riječ o Delnicama gdje je u proteklom razdoblju učinjeno jako puno od sterane Županije, a moglo je i puno više da je bilo prave suradnje. No, za ljubav je potrebno dvoje, a u Delnicama u prošlom mandatu nismo imali dovoljno suradnje ni kvalitetnog suradnika. Sve to može se promijeniti izborom novog čovjeka i nadam se da će to birači i prepoznati – rekao je Boras Mandić.


Potporu Mrleu pružio je i Dario Vasilić isataknuvši kako su Tomislav Mrle i Tanja Jakovac oko sebe vezali brojne pojedince i pokazali da se zajedništvom može puno toga, a predsjednik SDP-a Delnice Davor Košmrlj zamolio je sve birače svoje stranke, ali i sve koji smatraju da su promjene i napredak Delnicama nužni, da u nedjelju svoj glas daju kandidatu koalicije POGS/HNS/HSU.