Nakon skoro dva desetljeća

Grey’s Anatomy: 17. sezona bi mogla biti i posljednja

Portal Novi list

FOTO/Screenshot

FOTO/Screenshot

Grey’s Anatomy možda se bliži kraju.



 U intervjuu za The Hollywood Reporter, Krista Vernoff potvrdila je da bi 17. sezona mogla biti posljednja za ovu seriju. “Planiram sezonu i finale koji bi mogli funkcionirati ili kao finale sezone ili kao finale serije”, rekla je za outlet. “Planiram obje nepredviđene situacije, a to je teško. ”


Ovo slijedi turbulentnu godinu koju je serija imala, a na koju je velik utjecaj imala pandemija koronavirusa. Sezona 16 završila je prerano usred zaustavljanja filmova i TV-a, a premijera sezone 17 pomaknuta je od rujna do studenog, skraćujući sezonu s 22 epizode na 16. Ali ako Grey’s završi nakon 17. sezone, zvijezda Ellen Pompeo želi biti jasna da je pobijedila ne zbog COVID-a. Ta će se odluka donijeti samo u pogledu onoga što je najbolje za likove i imidž serije.


Gotovo dva desetljeća od početka emitiranja, Grey’s ostaje ABC-ov najbolje ocijenjeni scenaristički projekt i jedan od najbolje ocijenjenih scenarističkih programa na svim TV programima, prenosi Bustle.




Kakva god bila njegova sudbina, obožavatelji mogu biti sigurni da će Grey’s dobiti pravi kraj. “Rekao sam [rukovoditeljima ABC-a] da to moram znati prije nego napravim finale [sezone 17] [ako je to i finale serije], jer postoji nekoliko stvari koje će se promijeniti”, rekao je Vernoff Hollywood Reporteru.


Ako se donese odluka da se Grey’s Anatomy okonča nakon tekuće sezone, nadamo se da će biti objavljeno na vrijeme da se gledatelji emocionalno pripreme, posebno ako to znači da će Meredith, koja se cijelu sezonu borila s COVID-om, zaista umrijeti.


Pa opet, provukla se već puno puta, a ABC će možda odabrati nastaviti održavati svoju najuspješniju seriju još barem nekoliko sezona. Čak i 20 dobro zvuči, zar ne?