Utorak, 9. veljače 2016.

IZBORI 2013 Milanović u Makarskoj: Uklonite bagere da turisti imaju svoj mir!

Foto Ivo Ravlic / CROPIX
Foto Ivo Ravlic / CROPIX
Autor: HINA
Objavljeno: 4. svibnja 2013. u 20:50

Za makarskog gradonačelnika SDP je kandidirao aktualnog predsjednika gradske stranačke organizacije Tončija Bilića, kandidat za načelnika Brela je Ivica Šodan, za načelnika Baške Vode je Serđo Josipović, u Tučepima Stipe Bušelić, u Podgori Šimun Borić, a dok je Matilda Viskić SDP-ova kandidatkinja za načelnicu Gradca

MAKARSKA – Predsjednik hrvatske Vlade i SDP-a Zoran Milanović danas je u Makarskoj, gdje je sudjelovao na SDP-ovom predizbornom skupu, pozvao gradske vlasti da se tijekom predturističke sezone suzdrže od građevinskih poslova.

»Uklonite bagere i završite velike građevinske poslove do polovice svibnja kako bi i predsezonski turisti imali svoj mir«, poručio je Milanović na makarskom Trgu Tina Ujevića, aludirajući na građevinske radove u gradu.

SDP je na kratkom predizbornom skupu predstavio kandidate za makarskog gradonačelnika i njegove zamjenike te kandidate za načelnike svih općina Makarskog primorja.

Za makarskog gradonačelnika SDP je kandidirao aktualnog predsjednika gradske stranačke organizacije Tončija Bilića, kandidat za načelnika Brela je Ivica Šodan, za načelnika Baške Vode je Serđo Josipović, u Tučepima Stipe Bušelić, u Podgori Šimun Borić, a dok je Matilda Viskić SDP-ova kandidatkinja za načelnicu Gradca.

Prije skupa premijer Milanović popodne je posjetio Dalmacija Wine Expo, manifestaciju na kojoj se promoviraju hrvatska vina i gastronomski specijaliteti, koja se održava pod visokim pokroviteljstvom predsjednika RH Ive Josipovića.

Zoran Paunović, direktor tog makarskog vinskog festivala na kojemu izlaže više od 150 vinara i maslinara iz Hrvatske te dijelom iz BiH, premijera je upoznao s ponudom vina i autohtonih vinskih sorti, na što je Milanović istaknuo kako je takva manifestacija kvalitetna promocija i ponuda hrvatskog turizma.

Premijer je naglasio i kako se hrvatski vinari trebaju pripremiti za ulazak Hrvatske u EU gdje će konkurencija biti znatno veća nego u našoj zemlji.

Ponovio je svoj i stav Vlade kako je neosporno da treba platiti vožnju kroz tunel Svetog Ilije kroz Biokovo iznad Makarske.

Milanović je potom posjetio i motoriste kojih se oko 500 okupilo na svibanjskom druženju u Makarskoj. 

Komentari

4
Morate biti prijavljeni ako želite ostaviti komentar. Prijavi se / Registriraj se
 • suton
  suton   Objavljeno: 6. svibnja 2013. u 17:56

  to je kod nas bolka sve za turiste , ali malo sutra . Mi radimo samo u 5,6,7,mj a ostalo spavamo.

 • IVANO1
  IVANO1   Objavljeno: 5. svibnja 2013. u 16:30

  Bagere nećemo uklanjati ali nakon 19 svibnja građani će ukloniti tebe(nakon katastrofalnih izbora za lokalnu samoupravu dat ćeš iostavku)

 • IVANO1
  IVANO1   Objavljeno: 5. svibnja 2013. u 16:30

  Bagere nećemo uklanjati ali nakon 19 svibnja građani će ukloniti tebe(nakon katastrofalnih izbora za lokalnu samoupravu dat ćeš iostavku)

 • frontera
  frontera   Objavljeno: 5. svibnja 2013. u 8:56

  e moj Zoki , kako da maknu bagere ako su raskopali cestu i 5 mjeseci se drkaju a stotinu kuća nema prilaza več po okolnim blatnim puteljcima i što kad gosti dođu za par dana okrenu se i odu, kome ispostaviti račun a sve uredno plaćamo od komunalije, paušala poreznoj i turističkoj kojoj je taj isti načelnik predsjednik, a ti bi zatvorio gradilište neka ministar turizma prošeta po svojem selu i susjednim selima oko Medulina o pardon on ima popunjenu svoju kuću za odmor s 4 ležaja 250 dana.................