Grad: Rijeka
Danas: 15° naoblaka
Sutra: 4° 16° vedro
21. veljače 2017.

IZBORI 2013 Milanović u Makarskoj: Uklonite bagere da turisti imaju svoj mir!

Foto Ivo Ravlic / CROPIX
Foto Ivo Ravlic / CROPIX
Autor:
Objavljeno: 4. svibanj 2013. u 20:50 2013-05-04T20:50:39+02:00

Za makarskog gradonačelnika SDP je kandidirao aktualnog predsjednika gradske stranačke organizacije Tončija Bilića, kandidat za načelnika Brela je Ivica Šodan, za načelnika Baške Vode je Serđo Josipović, u Tučepima Stipe Bušelić, u Podgori Šimun Borić, a dok je Matilda Viskić SDP-ova kandidatkinja za načelnicu Gradca

MAKARSKA – Predsjednik hrvatske Vlade i SDP-a Zoran Milanović danas je u Makarskoj, gdje je sudjelovao na SDP-ovom predizbornom skupu, pozvao gradske vlasti da se tijekom predturističke sezone suzdrže od građevinskih poslova.

»Uklonite bagere i završite velike građevinske poslove do polovice svibnja kako bi i predsezonski turisti imali svoj mir«, poručio je Milanović na makarskom Trgu Tina Ujevića, aludirajući na građevinske radove u gradu.

SDP je na kratkom predizbornom skupu predstavio kandidate za makarskog gradonačelnika i njegove zamjenike te kandidate za načelnike svih općina Makarskog primorja.

Za makarskog gradonačelnika SDP je kandidirao aktualnog predsjednika gradske stranačke organizacije Tončija Bilića, kandidat za načelnika Brela je Ivica Šodan, za načelnika Baške Vode je Serđo Josipović, u Tučepima Stipe Bušelić, u Podgori Šimun Borić, a dok je Matilda Viskić SDP-ova kandidatkinja za načelnicu Gradca.

Prije skupa premijer Milanović popodne je posjetio Dalmacija Wine Expo, manifestaciju na kojoj se promoviraju hrvatska vina i gastronomski specijaliteti, koja se održava pod visokim pokroviteljstvom predsjednika RH Ive Josipovića.

Zoran Paunović, direktor tog makarskog vinskog festivala na kojemu izlaže više od 150 vinara i maslinara iz Hrvatske te dijelom iz BiH, premijera je upoznao s ponudom vina i autohtonih vinskih sorti, na što je Milanović istaknuo kako je takva manifestacija kvalitetna promocija i ponuda hrvatskog turizma.

Premijer je naglasio i kako se hrvatski vinari trebaju pripremiti za ulazak Hrvatske u EU gdje će konkurencija biti znatno veća nego u našoj zemlji.

Ponovio je svoj i stav Vlade kako je neosporno da treba platiti vožnju kroz tunel Svetog Ilije kroz Biokovo iznad Makarske.

Milanović je potom posjetio i motoriste kojih se oko 500 okupilo na svibanjskom druženju u Makarskoj. 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka


Promo
Grupa Jadranka potražuje sezonske zaposlenike
Vrhunski hoteli na otoku Lošinju u pripremama za sezonu 2017.

Grupa Jadranka potražuje sezonske zaposlenike