Dubrovačko-neretvanska županija

Župan Nikola Dobroslavić (HDZ): ‘Predsjednica zbunjuje koketiranjem s populistima’

Dražen Ciglenečki

Nikola Dobroslavić / Foto Grgo Jelavic/PIXSELL

Nikola Dobroslavić / Foto Grgo Jelavic/PIXSELL

"Zašto je predsjednica otvorena oporba Vladi? Nije to zadaća predsjednice države. Time zbunjuje građane. Zbunjuje ih i koketiranjem s populističkim strankama i pokretima. Opetovanim spominjanjem izvanrednog stanja. Sve to nije zdravo za hrvatsku demokraciju i neće pomoći demografskoj obnovi koja jest najveći hrvatski izazov", upozorio je Dobroslavić



Nikola Dobroslavić, župan Dubrovačko-neretvenske županije, HDZ-ovac je koji je dosad najdalje otišao u javnim kritikama predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović.


Na Facebooku je, pod naslovom “Kamo ide naša predsjednica”, napisao da su joj pružali podršku “presudnu za izbornu pobjedu”, ali da danas ne razumije i ne prihvaća neke njezine stavove i postupke”.


“Zašto je predsjednica otvorena oporba Vladi? Nije to zadaća predsjednice države. Time zbunjuje građane. Zbunjuje ih i koketiranjem s populističkim strankama i pokretima. Opetovanim spominjanjem izvanrednog stanja. Sve to nije zdravo za hrvatsku demokraciju i neće pomoći demografskoj obnovi koja jest najveći hrvatski izazov”, upozorio je Dobroslavić.