Potpredsjenik SDP-a

Zlatko Komadina: Na čast i slavu Zoranu Milanoviću što nije došao

Tihana Tomičić

Zoran Milanović i Zlatko Komadina / Foto: S. DRECHSLER

Zoran Milanović i Zlatko Komadina / Foto: S. DRECHSLER

U svakoj ozbiljnoj stranci na ovakvoj konvenciji uvijek se okupe i bivši i sadašnji stranački dužnosnici, to je red i elementarna kultura, jer je konvencija festival stranačke demokracije, rekao je Komadina



RIJEKA –  Odgovarajući na pitanja novinara, potpredsjednik SDP-a Zlatko Komadina komentirao je konvenciju stranke što je održana dan ranije, rekavši kako nije točno da rasprava na konvenciji nije bila dozvoljena, nego da se nitko za raspravu nije ni prijavio.


– To je više bila deklarativna konvencija na kojoj smo predstavili svoj europski program i kandidate, pa su vjerojatno delegati zaključili da to nije prilika za neke govorancije. Da je netko tražio riječ, dobio bi je, rekao je Komadina koji je predsjedavao konvencijom.


Na pitanje kako tumači da na konvenciji nije bio bivši premijer i bivši predsjednik SDP-a Zoran Milanović, a u svjetlu činjenice da se spominje kao kandidat SDP-a za Pantovčak na predstojećim izborima kao član SDP-a, te da nisu došli ni Peđa Grbin, Siniša Hajdaš Dončić i drugi, Komadina je rekao:




– U svakoj ozbiljnoj stranci na ovakvoj konvenciji uvijek se okupe i bivši i sadašnji stranački dužnosnici, to je red i elementarna kultura, jer je konvencija festival stranačke demokracije.


Stoga mogu reći da je svima njima koji nisu došli to na čast i slavu. A tko će biti naš kandidat za Pantovčak, to ne bih komentirao, to ćemo odlučiti nakon euroizbora, rekao je Komadina.