Uvođenju poreza na drugi dohodak je udar na građane

Zajednica poduzetnika HDZ-a oštro osudila “Linićev plan”

Hina

Kontinuirano uvodeći nove poreze i namete ili mijenjajući one stare, Kukuriku vlada generira pravnu nesigurnost i financijsku nestabilnost u RH, čime odbija sve potencijalne investitore i sprječava otvaranja novih radnih mjesta



Kontinuirano uvodeći nove poreze i namete ili mijenjajući one stare, Kukuriku vlada generira pravnu nesigurnost i financijsku nestabilnost u RH, čime odbija sve potencijalne investitore i sprječava otvaranja novih radnih mjesta. „Linićev plan“ samo je još jedan dokaz da su promjene u državi ne samo potrebne, nego i neophodne, navodi se u priopćenju HDZ-ove Zajednice poduzetnika i obrtnika.


Zajednica će radi poboljšanja poduzetničke investicijske klime, nakon što na terenu temeljito prikupi informacije o problemima poduzetnika i obrtnika, predložiti izmjene zakonodavnog okvira koje bi donijela buduća vlada na čelu s HDZ-om, kaže se u priopćenju koje je potpisao predsjednik Zajednice Hrvoje Marušić.


Na konstituirajućoj sjednici Središnjeg odbora Zajednice poduzetnika i obrtnika (ZPO), održanoj u središnjici HDZ-a u Zagrebu, donesena odluka o formiranju županijskih organizacija Zajednice. Za tajnika Zajednice izabran Mirko Matić.