Zanimljiv transfer

Vukovarska vijećnica HDZ-a prešla u Bandićevu stranku

Hina



VUKOVAR – Donedavna HDZ-ova vijećnica u vukovarskom Gradskom vijeću Mirjana Semenić Rutko potvrdila je u ponedjeljak da je prešla u stranku koju vodi zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, iz želje da pomogne ekonomskom razvoju Vukovara, pošto Bandićeva stranka, tvrdi, daje veći naglasak na gospodarski razvoj.


Semenić Rutko je tom odlukom ujedno postala i povjerenica stranke »Bandić Milan 365 – Stranka rada i solidarnosti« za Vukovar.


»Promijenila sam stranku iz jedne jedine želje, a to je da što više nastojim pomoći ekonomskom razvoju Vukovara«, rekla je novinarima, naglasivši da ono što svakodnevno u Vukovaru vidi jest odlazak mladih i obitelji s djecom.




»Ovaj grad ne može opstati samo na starim ljudima, na umirovljenicima, budućnost grada leži u razvoju privrede«, poručila je Semenić Rutko i ocijenila da se u Bandićevoj stranci daje veći naglasak na gospodarski razvoj.


Na novinarski upit o mogućim posljedicama na odnose snaga u vukovarskom Gradskom vijeću Vukovara, odgovorila je kako je spremna na svaku suradnju i sve ono što je na dobrobit grada Vukovara.


Od 21 vijećnika u Gradskom vijeću Vukovara koalicija HDZ-HKS sada ima devet vijećnika, HDSSB-a jednog, koalicija SDP-HNS pet vijećnika, SDSS četiri, SNS jednoga, a jednoga vijećnika u Vukovaru od sada ima i stranka Milana Bandića.