Veliko priznanje

Video HTZ-a s Rakitićem, Čilićem, 2Cellos i ostalim zvijezdama proglašen – najboljim na svijetu

P. N.

Spot naziva "Ambasadori hrvatskog turizma" u kratko je vrijeme ostvario višemilijunsku gledanost na stranim tržištima, a sada je dobio i priznanje američkog stručnog žirija Citizine Networksa i National Association of Broadcasters (NAB), koji mu je dodijelio nagradu



Video s poznatim sportašima i umjetnicima Hrvatske turističke zajednice proglašen je najboljim svjetskim promidžbenim spotom.


Spot naziva “Ambasadori hrvatskog turizma” u kratko je vrijeme ostvario višemilijunsku gledanost na stranim tržištima, a sada je dobio i priznanje američkog stručnog žirija Citizine Networksa i National Association of Broadcasters (NAB), koji mu je dodijelio nagradu “Travel Video Awards” u kategoriji “Best Video by a Tourism Organization”. Osim stručnog žirija, spot je nagrađen i od strane publike, koja ga je proglasila najboljim promotivnim spotom za prošlu godinu.


Svečana dodjela nagrada održana je u središtu Las Vegasa, u objektu House of Blues, a priznanje je od strane Philipa DeBevoisea, osnivača i predsjednika Uprave Citizine.tv osobno preuzeo direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić.




„S velikim veseljem i ponosom primili smo vijest o kandidaturi našeg promotivnog videa u kategoriji za najbolji video turističke organizacije, a osvojena nagrada za nas predstavlja ogromnu radost i satisfakciju. Ovo je potvrda da u Hrvatskoj turističkoj zajednici, zajedno s partnerima, kreiramo vrhunske promotivne sadržaje koji su međunarodno prepoznati i prihvaćeni od strane struke, ali i od strane brojnih ljubitelja putovanja diljem svijeta“, izjavio je direktor Staničić, dodavši kako posebne zahvale upućuje svima koji su na bilo koji način sudjelovali u izradi promotivnog videa, te svima onima koji su svojim glasovima pridonijeli osvajanju ove vrijedne nagrade. 


Prisjetite se još jednom kako izgleda spot.