Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
7. prosinca 2019.
Vatrena stihija

Veliki požar kod Lozovca u blizini Skradina

Veliki požar kod Lozovca u blizini Skradina
Veliki požar kod Lozovca u blizini Skradina
Autor:
Objavljeno: 10. rujan 2017. u 16:23 2017-09-10T16:23:00+02:00

Jake vatrogasne snage gase požar koji je u nedjelju oko 13 sati izbio u blizini Lozovca, a posao im otežava snažno jugo, hitne službe preventivno su evakuirale goste iz dva kampa u Skočićima kod Lozovca

NOVO 16.40  Kanaderi koji su gasili veliki požar kod mjesta Lozovca na području Skradina, povukli su se u nedjelju popodne s požarišta, požar nastavlja gasiti 70-tak vatrogasaca sa 20 vozila, a na tom području poslijepodne je počela padati kiša, doznaje se u Županijskom centru 112 Šibenik.

Kuće u zaseoku Skočićima, gdje su ranije danas preventivno evakuirani gosti iz dva kampa, za sada nisu ugrožene, a takva je situacija i u Slavicama.
U 15,15 sati zatvorena je za sav promet autocesta od čvora Šibenik do čvora Pirovac.

Požar u blizini Lozovca izbio je danas oko 13 sati, na gašenje su odmah upućene jake vatrogasne snage, a u pomoć su pozvana i četiri kanadera. Gašenje je otežavalo snažno jugo.

Jake vatrogasne snage gase požar koji je u nedjelju oko 13 sati izbio u blizini Lozovca, a posao im otežava snažno jugo, hitne službe preventivno su evakuirale goste iz dva kampa u Skočićima kod Lozovca.

Dojava o požaru na predjelu Slavice-Kalauzi, stigla je u nedjelju u 13,25 sati. Na terenu su trenutno 52 vatrogasaca, a u pomoć su pozvana i četiri kanadera, doznaje se u Centru 112 Šibensko-kninske županije.

Stanje na požarištu kod Lozovca je teško, a hitne službe preventivno su evakuirale goste iz dva kampa u Skočićima kod Lozovca.
Gori od Tromilje do Krke, južno od ceste za Skradin, a vjetar vatrogascima stvara silne probleme. Situacija je nešto bolja otkako u gašenju pomažu dva kanadera.

Kuće zasad nisu ugrožene, no po nepotvrđenim informacijama vatra je stigla blizu zaseoka Bukići.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.