Sučeljavanje

VELIKA ANKETA Tko je po vama pobjednik TV debate predsjedničkih kandidata, a tko je podbacio?

P. N.

Igor Kralj/PIXSELL

Igor Kralj/PIXSELL

Najviše otrovnih strelica bilo je upućeno prema Kolindi Grabar-Kitarović te prema bivšem premijeru Zoranu Milanoviću i Miroslavu Škori



Jedino predizborno sučeljavanje svih jedanaestoro predsjedničkih kandidata održano je u utorak navečer na Hrvatskoj radioteleviziji.


U sučeljavanju su sudjelovali Kolinda Grabar-Kitarović (HDZ), Zoran Milanović (SDP i 12 stranaka), Miroslav Škoro (nezavisni), Mislav Kolakušić (nezavisni), Ivan Pernar (SIP), Dejan Kovač (HSLS), Dalija Orešković (nezavisna), Dario Juričan (nezavisni), Nedjeljko Babić (Hrvatska stranka svih kajkavaca, štokavaca i čakavaca), Anto Đapić (DESNO) i Katarina Peović (Radnička fronta i Socijalistička radnička partija Hrvatske).



Pitanja su bila raznolika iako je većina kandidata na kraju izjavila da su  “razočarani” jer je navodno postavljano previše ideoloških, a premalo konkretnih pitanja.




Najviše otrovnih strelica bilo je upućeno prema Kolindi Grabar-Kitarović te prema bivšem premijeru Zoranu Milanoviću.


Meta napada u nekoliko je navrata bio i Miroslav Škoro, ali što zbog pravila debate, što zbog očite opreznosti glavnih favorita, nije bilo žestokih svađa.


U anketi vas pitamo tko je po vama bio najbolji odnosno tko je ostavio najbolji dojam, a tko je podbacio.