Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 6° 2n
Sutra: 6° 6° 2n
22. veljače 2019.
Užasni uvjeti

UNICEF: Pomozite donacijama stradalima u potresu u Nepalu!

Foto UNICEF
Foto UNICEF
Autor:
Objavljeno: 4. svibanj 2015. u 9:37 2015-05-04T09:37:00+02:00

Prema saznanjima UNICEF-a, više od 1,7 milijuna djece trenutno živi u užasnim uvjetima, a potres je odnio više od 6.000 života. Humanitarne organizacije danima pozivaju na hitno potrebnu pomoć žrtvama katastrofe. Potrebe su velike i rastu iz dana u dan

U Nepalu se pogoršava krizna situacija uzrokovana razornim potresom koji je prošli tjedan pogodio zemlju. Prema saznanjima UNICEF-a, više od 1,7 milijuna djece trenutno živi u užasnim uvjetima, a potres je odnio više od 6.000 života.

 Humanitarne organizacije danima pozivaju na hitno potrebnu pomoć žrtvama katastrofe. Potrebe su velike i rastu iz dana u dan. Riječ je o hrani, lijekovima, pitkoj vodi, tabletama za pročišćavanje vode, rehidracijskoj soli, dodacima prehrani, paketima prve pomoći, šatorima, pokrivačima…  

UNICEF-ovi članovi na terenu su i zajedno s partnerima procjenjuju štetu i izravne potrebe djece i obitelji na pogođenom području te pozivaju ljude da se uključe u humanitarnu akciju koja je u tijeku.

"Pozivamo Vas da svojom donacijom pomognete stradaloj djeci i obiteljima Nepala! Stravičan potres odnio je tisuće života, a više od milijun djece izravno je ugroženo ovom tragedijom. Podržite stoga UNICEF-ove aktivnosti na pogođenom području Nepala i pomozite onima kojima je to sada najpotrebnije! Donirajte već danas: http://www.unicef.hr/show.jsp?page=156647", objavio je UNICEF na svojoj internetskoj stranici.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka


Promo
S pet zvjezdica napunite sezonu brzo, lako i jednostavno