HAK

U unutrašnjosti pada slab snijeg, autocestom od Kikovice do Delnica samo osobna vozila

Hina

Ilustracija / Foto arhiva

Ilustracija / Foto arhiva

U Gorskom kotaru, Baranji i istočnoj Slavoniji pada i slab snijeg, koji dodatno otežava promet



RIJEKA Kao što su najavili meteorolozi, na Jadranu je danas moguća bura s orkanskim udarima, a vjetar je već ujutro toliko jak da je na mjestima potpuno zatvorio promet autocestom. Uz to, u Gorskom kotaru, Baranji i istočnoj Slavoniji pada i slab snijeg, koji dodatno otežava promet, javlja HAK u nedjelju.


Za sav promet je u 8.30 sati bila zatvorena autocesta A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje, a zatvorena je i državna cesta Maslenica-Zaton Obrovački te se vozi preko Gračaca, Obrovca i Karina.


Samo za osobna vozila otvoreni su: autocesta A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i Delnica (obilazak za ostale skupine vozila je starom cestom kroz Gorski kotar-DC3); Jadranska magistrala između Novog Vinodolskog i Svete Marije Magdalene (DC8); Paški most.




Slab snijeg pada u Gorskom kotaru, Baranji i istočnoj Slavoniji, a povremeno pada i na dionicama autocesta: A3 Bregana-Lipovac između Slavonskog Broda i Lipovca, A5 Osijek-Sredanci te A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i Bosiljeva 2. Kolnici su mokri ili vlažni i skliski u Istri, Gorskom kotaru, Slavoniji i Baranji. Zbog niskih temperatura moguća je poledica, posebice na mostovima i nadvožnjacima.