Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 8° 1
Sutra: 8° 8° 1
28. veljače 2020.

U desetak dana iz HNS-a ispisale se 343 osobe, a upisalo ih se 60

U desetak dana iz HNS-a ispisale se 343 osobe, a upisalo ih se 60
U desetak dana iz HNS-a ispisale se 343 osobe, a upisalo ih se 60
Autor:
Objavljeno: 16. lipanj 2017. u 17:23 2017-06-16T17:23:35+02:00

Od posljednje sjednice Središnjeg odbora HNS-a održane u srijedu 7. lipnja do danas iz HNS-a se ispisalo 343 osobe, a upisalo se njih 60, izvijestili su iz te stranke te poručili kako ne očekuju veći odljev članstva u budućem razdoblju.

»U povijesti Hrvatske narodne stranke – liberalnih demokrata (HNS) mnogi su važni i utjecajni političari odlazili iz stranke i birali svoj politički put, pa je stranka svejedno nastavila svoj razvoj i ostala stabilna parlamentarna stranka svih 27 godina vlastite povijesti«, ističu iz HNS-a
Naglašavaju da će budućnost HNS-a odrediti rezultati njihovog rada, »kako do sada, tako i ubuduće«.

Trenutno pripremamo konkretne mjere za provedbu depolitizacije i reforme obrazovanja, kao i konačnog sređivanja stanja u katastru i zemljišnim knjigama, jer su to dvije teme koje zanimaju ogromnu većinu hrvatskih građana i utječu na kvalitetu njihovih života, bez obzira na njihove stavove i svjetonazore, a kako smo i najavili, HNS će svoje vrijednosti i projekte unijeti u Vladu RH, poručuju iz HNS-a.
HNS ističe kako trenutno broji više od 40 000 članica i članova stranke, a broj upisa i ispisa se evidentira u Registru članstva Središnjeg ureda HNS-a u Zagrebu na dnevnoj bazi.

U narednom razdoblju iz HNS-a očekuju da će im se priključiti građani koji su se, kako kažu, »zasitili podjela, umorni su od izlazaka na birališta i ponovne agonije koju su Republici Hrvatskoj više puta nepotrebno priuštili Božo Petrov i ekipa«.
Vjeruju, kažu, u vlastitu sposobnost, a dugoročno im je cilj napraviti dobar rezultat koji će birači, željni boljeg i jednostavnijeg života, rastućeg gospodarstva i modernog obrazovanja, znati nagraditi.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.