Bolje ispasti glup, nego iz vlaka

Twitteraši ismijavaju HDZ: Jeste li mislili na ovakvu zvijezdu, kao kod Tuđmana?

P. N.

foto: arhiva

foto: arhiva

Nakon što su se pokušali našaliti na račun administratora SDP-a, anonimni korisnik Twittera zakucao ih je u zemlju, a prepiska o kojoj je riječ trenutačno nasmijava stotine i tisuće korisnika društvenih mreža.



HDZ-ovi administratori na društvenoj mreži Twitter ponovo su predmet ismijavanja. Nakon što su se pokušali našaliti na račun administratora SDP-a, anonimni korisnik Twittera zakucao ih je u zemlju, a prepiska o kojoj je riječ trenutačno nasmijava stotine i tisuće korisnika društvenih mreža.


Prepiska na “lajni” počela je porukom SDP-ovih administratora: “Laku noć i dobrodošla #trecasmjena. Laku noć i vama dragi botovi s druge strane spektra. Bez vas, kao noć bez zvijezda.”


Na ovu poruku HDZ-ov administrator odgovorio je: “Laku noć @SDPHrvatske. Javite se kad se probudite za 4 godine. Bez vas, kao kapa bez petokrake…”




Dok su se vjerovatno još smijali vlastitoj dosjetci, korisnik Twittera pod imenom Lažni branitelj HDZ-ovom administratoru dao je do znanja da je sam sebi kopao jamu. Spomenuti korisnik, naime, odgovorio je fotografijom Franje Tuđmana iz mladih dana, na kojoj utemeljitelj HDZ-a na glavi ima kapu sa petokrakom.


– Jel ovakva kapa, kao sa slike, pitao je twitteraš HDZ-ove administratore. Odgovor HDZ-a snije stigao.


Ovo nije prvi put da se HDZ-ov administrator “na lajni” bio primoran “pokriti ušima” i šutjeti.


Prije nekoliko dana, podsjetimo, jednoj korisnici Twittera HDZ-ov administrator poručio je da se “primi posla, a ne lajne”, jer se “natalitet neće sam povećati”. Nakon što je ova poruka doćčekana zgražanjem javnosti, HDZ-ov administrator se ispričao.