Prognoza vremena

Toplinski val stiže u riječku regiju: Suho, vruće i vrlo vruće

P. N.

snimio Sergej Drechsler

snimio Sergej Drechsler

Meteoalarm riječkoj regiji prognozira toplinski val, s maksimalnom dnevnom temperaturom od 31 do 33 stupnja Celzijeva. Za područje cijele Hrvatske Državni hidrometeorološki zavod prognozira pretežno sunčano i suho te vruće i vrlo vruće vrijeme.



RIJEKA/ZAGREB – Spremite se za sunčan i ugodan dan. Prognostičarski servis AccuWether Rijeci najavljuje maksimalnu dnevnu temperaturu od 29 stupnjeva Celzijevih, koja će se noćas spustiti za 12 stupnjeva te se kretati oko 17 stupnjeva Celzijevih.


Prognostičarski servis yr.no prognozira nešto nižu maksimalnu dnevnu temperaturu od 27 stupnjeva, uz dašak vjetra koji će puhati do dva kilometra na sat.


Meteoalarm, pak, riječkoj regiji prognozira toplinski val, s maksimalnom dnevnom temperaturom od 31 do 33 stupnja Celzijeva.




Za područje cijele Hrvatske Državni hidrometeorološki zavod prognozira pretežno sunčano i suho te vruće i vrlo vruće vrijeme.


– U unutrašnjosti poslijepodne i navečer mala do umjerena naoblaka, uz mogućnost lokalnog pljuska i grmljavine, ponajprije u najzapadnijim krajevima. Vjetar većinom slab, poslijepodne u središnjoj Hrvatskoj umjeren jugozapadni, a na Jadranu mjestimice do umjeren jugozapadni i zapadni. Najviša dnevna temperatura zraka od 31 do 36 Celzijevih stupnjeva, u gorju malo niža, prognozira DHMZ.


Sunce je u Rijeci izišlo u 5.33 sati, a zaći će u 8.44 sati. Ugodan dan želi vam portal Novog lista.