Pjevač u kampanji

Thompson dao podršku predsjednici u borbi protiv komunista i oprao svog kuma Miroslava Škoru

P. N.

Foto/Grgo Jelavić/PIXSELL

Foto/Grgo Jelavić/PIXSELL

Pozivam da ne nasjednete na nagovaranja onih koji Vas pozivaju da poništite svoj glasački listić. Na to vas mogu nagovarati samo oni kojima je ego i privatni interes važniji od interesa Hrvatske, jer svaki nevažeći listić daje veliku šansu komunistima da ponovno dođu na Pantovčak, poručio je Thompson



Marko Perković Thompson danas se na Facebooku oglasio o drugom krugu predsjedničkih izbora i nedvosmisleno je dao podršku Kolindi Grabar-Kitarović u durgom krugu, iako njezino ime izrijekom nije spomenuo.


Također je i prozvao svog kuma Miroslava Škoru zbog njegove poruke biračima da ponište biračke listiće i ne podrže nikoga u utrci za Pantovčak.


Dragi prijatelji




Pozivam Vas da iziđete na izbore, jer neizlaskom na izbore ostavljate veću mogućnost komunistima da pobjede.


Također Vas pozivam da ne nasjednete na nagovaranja onih koji Vas pozivaju da poništite svoj glasački listić.


Na to vas mogu nagovarati samo oni kojima je ego i privatni interes važniji od interesa Hrvatske, jer svaki nevažeći listić daje veliku šansu komunistima da ponovno dođu na Pantovčak.


Izađimo na izbore i tako zajedno zaustavimo komuniste u njihovom pohodu na Pantovčak koji bi im poslužio kao startna pozicija za nastavak kriminalizacije Domovinskog rata i svih vrijednosti do kojih mi držimo, navodi se u poruci Marka Perkovića Thompsona na njegovom Facebook profilu.


Thompson je ovom objavom poslao i jasnu poruku svom kumu Miroslavu Škori.


Poznato je da su na početku stoljeća njih dvojica zajedno nastupali i pjevali neke od najvećih domoljubnih hitova, poput pjesme Sude mi, no posljednjih godina je javna tajna da su njihovi odnosi narušeni. Ova najnovija javna objava to samo zorno potvrđuje.


Na ovaj način se i popularni kontroverzni pjevač uključio u predizbornu kampanju na strani kandidatkinje HDZ-a.


I još jednom pokazao da u njegovom političkom svjetonazoru najveću prijetnju i dalje predstavljaju komunisti.