Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 17° 1
Sutra: 17° 17° 1
24. ožujka 2019.
Pišem ti pismo

TODORIĆ O AFERI MARTINE DALIĆ: Otkriven je njihov kriminal. Jedini izlaz za državu je da Dalićka i njezini odu

foto: REUTERS
foto: REUTERS
Autor:
Objavljeno: 11. svibanj 2018. u 17:01 2018-05-11T17:01:00+02:00

Ministrica Dalić kaže da bi njezin odlazak, a to znači odlazak svih struktura koje su dovele Hrvatsku u ovaj položaj, izazvale kaos. Međutim, upravo suprotono, jedini pravi izlaz za ozbiljnu državu je da se ovo stanje energično i brzo riješi i odgovorni maknu sa scene, zaključuje se na blogu Ivice Todorića.

O aferi Martine Dalić i posljedičnim njezinim izjavama oglasio se i Ivica Todorić. Putem svoga bloga, dakako.

U današnjem postu (pod naslovom "Dalić potvrdila: Agrokor = Vlada RH; Dalić = nagodba") na blogu Ivice Todorića je zapisano: "Današnje izjave ministrice Dalić apsolutno potvrđuju da ste poistovjetili trenutnu sudbinu Vlade RH s Agrokorom, a nagodbu sa sudbinom Martine Dalić."

Na Todorićevom blogu upozorava se na izjavu Martine Dalić ("Ruše mene da bi rušili nagodbu.")

- Martina Dalić nam je danas jasno potvrdila otvoreno, i bez srama, pokušavajući grčevito spasiti svoj politički obraz, da je Agrokor u rukama politike. Ponovila je ono što je rekla prije više od godinu dana u svojim mailovima - da ne može ništa bez nje i njene skupine. Ovih dana smo dobili svjedočenje o istini koja se dogodila kroz mailove koji su objavljeni u javnosti. A dodatne potvrde dobili smo danas kroz intervju ministrice Dalić. Sve to potvrđuje jedno protupravno i kriminalno djelovanje Dalićkinih, Knightheadovih i vaših skupina koje za državu proizvode štete u milijardama eura, stoji na blogu Ivice Todorića. .

Posljedica "ove istine", napominje se, "mora biti odlazak čitave strukture koja je omogućila neizmjernu štetu koja je pogodila Hrvatsku i njene građane".

- Ministrica Dalić kaže da bi njezin odlazak, a to znači odlazak svih struktura koje su dovele Hrvatsku u ovaj položaj, izazvale kaos. Međutim, upravo suprotono, jedini pravi izlaz za ozbiljnu državu je da se ovo stanje energično i brzo riješi i odgovorni maknu sa scene, zaključuje se na blogu Ivice Todorića.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka


Promo
Uspjeh kampanje  #budiZvijezdapomoziDown