Pišem ti pismo

TODORIĆ O AFERI MARTINE DALIĆ: Otkriven je njihov kriminal. Jedini izlaz za državu je da Dalićka i njezini odu

Hina

foto: REUTERS

foto: REUTERS

Ministrica Dalić kaže da bi njezin odlazak, a to znači odlazak svih struktura koje su dovele Hrvatsku u ovaj položaj, izazvale kaos. Međutim, upravo suprotono, jedini pravi izlaz za ozbiljnu državu je da se ovo stanje energično i brzo riješi i odgovorni maknu sa scene, zaključuje se na blogu Ivice Todorića.



O aferi Martine Dalić i posljedičnim njezinim izjavama oglasio se i Ivica Todorić. Putem svoga bloga, dakako.


U današnjem postu (pod naslovom “Dalić potvrdila: Agrokor = Vlada RH; Dalić = nagodba”) na blogu Ivice Todorića je zapisano: “Današnje izjave ministrice Dalić apsolutno potvrđuju da ste poistovjetili trenutnu sudbinu Vlade RH s Agrokorom, a nagodbu sa sudbinom Martine Dalić.”


Na Todorićevom blogu upozorava se na izjavu Martine Dalić (“Ruše mene da bi rušili nagodbu.”)




– Martina Dalić nam je danas jasno potvrdila otvoreno, i bez srama, pokušavajući grčevito spasiti svoj politički obraz, da je Agrokor u rukama politike. Ponovila je ono što je rekla prije više od godinu dana u svojim mailovima – da ne može ništa bez nje i njene skupine. Ovih dana smo dobili svjedočenje o istini koja se dogodila kroz mailove koji su objavljeni u javnosti. A dodatne potvrde dobili smo danas kroz intervju ministrice Dalić. Sve to potvrđuje jedno protupravno i kriminalno djelovanje Dalićkinih, Knightheadovih i vaših skupina koje za državu proizvode štete u milijardama eura, stoji na blogu Ivice Todorića. .


Posljedica “ove istine”, napominje se, “mora biti odlazak čitave strukture koja je omogućila neizmjernu štetu koja je pogodila Hrvatsku i njene građane”.


– Ministrica Dalić kaže da bi njezin odlazak, a to znači odlazak svih struktura koje su dovele Hrvatsku u ovaj položaj, izazvale kaos. Međutim, upravo suprotono, jedini pravi izlaz za ozbiljnu državu je da se ovo stanje energično i brzo riješi i odgovorni maknu sa scene, zaključuje se na blogu Ivice Todorića.