Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
12. studenoga 2019.
Bez dlake na jeziku

TO SU KARIJERISTI I BLEFERI Doznajte što danas o Boži Petrovu i ekipi misli Zoran Milanović

TO SU KARIJERISTI I BLEFERI Doznajte što danas o Boži Petrovu i ekipi misli Zoran Milanović
TO SU KARIJERISTI I BLEFERI Doznajte što danas o Boži Petrovu i ekipi misli Zoran Milanović
Autor: ,
Objavljeno: 1. svibanj 2017. u 22:14 2017-05-01T22:14:00+02:00

Most ima ucjenjivački kapacitet. Za sada. Osjećam da bi prostor koji trenutačno zauzima ta skupina beskrupuloznih karijerista i blefera, koji pričaju o reformama, a zapravo ih se groze, mogla popuniti opcija iza koje će stajati nekakav stvaran politički program, kaže Milanović

Nakon drugog ekspresnog raspada koalicije Mosta i HDZ-a, iz stranke Bože Petrova posljednjih dana stižu sve topliji tonovi prema - SDP-u.

»Suradnja je moguća s kvalitetnim ljudima, na pošten i čestit način. Ako se tako postavi SDP ili bilo koja druga stranka - može, a HDZ je dva puta pokazao da ne može«, izjavio je danas Petrov, kojem je čini se najbitnije što među socijaldemokratima više nema Zorana Milanovića.

Njega je opet podbo i u razgovoru za Novi list prije nekoliko dana, rekavši tada da je "SDP svoju šansu bio prokockao zbog Milanovićevih postupaka".

No koliko god da se Milanović odlučio barem zasad povući iz politike, "ljubav" je i dalje obostrana. Bivši predsjednik SDP-a ni dan - danas nema ništa povoljnije mišljenje o Mostu. Potvrdio je to u razgovoru za Novi list, rekavši za Petrova, doduše, da mu je ostao u vrlo mutnom sjećanju.

O kaznenoj prijavi

Milanović nema povoljno mišljenje ni o Petrovljevoj kaznenoj prijavi protiv Todorića.

– Mrzim taj palanački nagon za linčom. Todorić će, jasno je, ostati bez ičega u Agrokoru, a ostalo je stvar pravosuđa.

- Most ima ucjenjivački kapacitet. Za sada. Osjećam da bi prostor koji trenutačno zauzima ta skupina beskrupuloznih karijerista i blefera, koji pričaju o reformama, a zapravo ih se groze, mogla popuniti opcija iza koje će stajati nekakav stvaran politički program, kaže Milanović, koji misli da će se u budućnosti pojaviti opcija koja bi mogla nadomjestiti Most.

- Znate poslovicu »come the time, come the man«. Nitko donedavno nije čuo niti za aktualne protagoniste iz doline stručnjaka i rođaka. HDZ je već neko vrijeme, posebno nakon ulaska u EU i NATO, pokret ispražnjen od bilo kakvog ozbiljnijeg sadržaja, koji može voditi bilo tko, danas Karamarko, ujutro Plenković.

Most je samo upozorenje, znak potresa, ali oni nemaju nikakvih ideja. Sjetite se, nastali su u samo dva mjeseca i to na razvalinama projekta Orah, za koji je tijekom prethodnih godinu dana bilo spremno glasati puno ljudi. Orah je bio stabilan u anketama, a na izborima za Europski parlament dobili su deset posto glasova. Preko noći su nestali i došao je Most, totalno drukčiji, bez ikakve supstance, ali uvijek protiv, protiv, protiv.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.