Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 7° 1
Sutra: 7° 7° 1
11. prosinca 2019.
Hitno primljen u četvrtak

Stipe Mesić boravio u bolnici, evo što su pokazale pretrage

Snimio Sergej DRECHSLER
Snimio Sergej DRECHSLER
Autor:
Objavljeno: 26. kolovoz 2018. u 19:24 2018-08-26T19:24:16+02:00

'Bio sam u bolnici samo jedan dan, i to na rutinskim pretragama. I sve je dobro završilo. Morao sam staviti holtere da bi se napravile kontrole. I pretrage su pokazale da sam potpuno zdrav', rekao je Stipe Mesić

Bivši hrvatski predsjednik Stipe Mesić u četvrtak je hitno primljen u jednu zagrebačku bolnicu. Neslužbena je informacija da ima ozbiljnih problema s krvožilnim sustavom, piše Frontpage.

Informacija koju je primio Frontpage, a za koju još uvijek nije uspio dobiti službenu potvrdu, kaže da je Mesić boravio u predsjedničkom apartmanu jedne zagrebačke bolnice, da su mu hitno obavljene pretrage. Frntpage piše da rezultati zdravstvenog stanja bivšeg predsjednika nisu obećavajući.

- Bio sam u bolnici samo jedan dan, i to na rutinskim pretragama. I sve je dobro završilo. Morao sam staviti holtere da bi se napravile kontrole. I pretrage su pokazale da sam potpuno zdrav. Naime, tijekom listopada i studenog idem na dulja putovanja u Koreju, Kinu, Indiju i Poljsku, a postoji mogućnost da odem i u Rusiju, pa sam prije tako napornih putovanja htio vidjeti kakvo mi je zdravstveno stanje da bih bio siguran na putu - raspoloženim glasom kazao je danas Stipe Mesić za Večernji list.A da nema mjesta panici i brizi za zdravlje bivšeg predsjednika svjedoči i to što je Mesić jučer bio u Varaždinu, posjetivši Špancirfest te manifestaciju zvanu Bučograd, isprobavši tamo ponuđene specijalitete i domaću rakiju, da bi se u atriju Županijske palače družio i sa županom Varaždinske županije Radimirom Čačićem.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.