Odmetnik se vraća kući

Stevo Culej potvrdio podršku Grabar Kitarović: ‘Ako biramo neka to bude kockasto’

P. N.

Danas dosljedno svjedočim svoje stavove - Stevo Culej / Foto Patrik Macek/PIXSELL

Danas dosljedno svjedočim svoje stavove - Stevo Culej / Foto Patrik Macek/PIXSELL

'Sretan sam da je aktualna predsjednica istaknula snažnu poruku okupljanja oko najvažnijih hrvatskih vrijednosti a to su: domovina Hrvatska, domovinski rat i  branitelji, obitelj, mladež, kršćanski nauk i drugo. Oko tih vrijednosti se okupljam ja, moja obitelj i moji prijatelji. Oko tih vrijednosti se okuplja naša Hrvatska', napisao je Stevo Culej na Facebooku



Stevo Culej podržao je danas i putem Facebooka Kolindu Grabar-Kitarović u utrci za mjesto predsjednika. Prisjetimo se, HDZ-ov zastupnik Stevo Culej je u prvom krugu podržao Miroslava Škoru, izazvavši negodovanje među brojnim stranačkim kolegama.


‘Podržavam Kolindu Grabar Kitarović za hrvatsku predsjednicu. Dosljednost i odgovornost su najvažnija osobina svakog čovjeka i politički zrelog političara. Istaknuo sam u prvom krugu kako se okrećem i podupirem svog prijatelja Miroslava Škoru u prvom krugu izbora. Također sam istaknuo ako Kolinda Grabar Kitarović uđe u drugi krug da ću je podržati. Danas dosljedno svjedočim svoje stavove. Sretan sam da je aktualna predsjednica istaknula snažnu poruku okupljanja oko najvažnijih hrvatskih vrijednosti a to su: domovina Hrvatska, domovinski rat i  branitelji, obitelj, mladež, kršćanski nauk i drugo. Oko tih vrijednosti se okupljam ja, moja obitelj i moji prijatelji. Oko tih vrijednosti se okuplja naša Hrvatska. Zato ja pozivam sve moje i naše birače desnog centra da podržimo Kolindu Grabar Kitarović u okupljanju i mobilizaciji svih nas za bolju i jaku Hrvatsku. Ako biramo neka to bude kockasto’, poručio je Stevo Culej putem Facebooka.