Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 10° 6
Sutra: 10° 10° 6
24. veljače 2020.
Opara potvrdio

Split uoči Oluje priprema koncert Thompsona na Rivi

Marko Perković Thompson / Foto: I. TOMIĆ
Marko Perković Thompson / Foto: I. TOMIĆ
Autor:
Objavljeno: 26. srpanj 2019. u 17:52 2019-07-26T17:52:21+02:00

Odgovarajući na novinarska pitanja rekao je da ne zna koliki bi trebao biti trošak koncerta, no da je u gradskom proračunu za proslave državnih blagdana, manifestacija i praznika tog tipa predviđeno 1,5 milijuna kuna

Splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara u petak je novinarima potvrdio da se pregovara oko koncerta Marka Perkovića Thompsona koji bi dan uoči proslave Oluje i Dana pobjede 4. kolovoza, trebao imati koncert na Rivi.

Potvrdio je i da u vezi s koncertom razgovaraju i s udrugama branitelja. S obzirom na to da pregovori još traju, gradonačelnik Krstulović Opara je kazao kako bi se sve točno trebalo znati za koji dan te da će o tome javnost na vrijeme biti obaviještena.

Odgovarajući na novinarska pitanja rekao je da ne zna koliki bi trebao biti trošak koncerta, no da je u gradskom proračunu za proslave državnih blagdana, manifestacija i praznika tog tipa predviđeno 1,5 milijuna kuna.

Novinarima je zanimalo i hoće li na koncert doći predsjednica države Kolinda Grabar-Kitarović, a splitski gradonačelnik rekao je da on nije nikoga posebno zvao na koncert, ali da su svi dobrodošli.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.