Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 8° 4n
Sutra: 8° 8° 4n
27. siječnja 2020.
"Bogoljublje, domoljublje i čovjekoljublje"

Škoro na ručku ugostio Ružu Tomašić: "Imat ćemo predsjednika koji će krojiti Hrvatsku po mjeri čovjeka"

FOTO/Hrvoje Jelavic/PIXSELL
FOTO/Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Autor:
Objavljeno: 1. srpanj 2019. u 14:24 2019-07-01T14:24:00+02:00

Nedavno je Tomašić na svojoj Facebook stranici objavila video s podrškom Miroslavu Škori kao kandidatu na predsjedničkim izborima.

Pjevač i kandidat za predsjednika Republike Hrvatske, Miroslav Škoro, na svom je Facebook profilu objavio fotku sa suprugom Kim i Ružom Tomašić. Uz objavu je napisao: "Danas smo Kim i ja na ručku u svom domu ugostili dragu prijateljicu Ružu Tomašić."

Nedavno je Tomašić, zastupnica u Europskom parlamentu i predsjednica Hrvatske konzervativne stranke pak na svojoj Facebook stranici objavila video s podrškom Miroslavu Škori kao kandidatu na predsjedničkim izborima.

Tada je objasnila da ovaj kandidat predstavlja "čovjeka  kojemu su temelji bogoljublje, domoljublje i čovjekoljublje" te da joj je "kao eurozastupnici drago što Škoro želi i Europu suverenih država članica."

"Dakle, imat ćemo predsjednika koji, kako je govorio naš predsjednik Tuđman, će krojiti Hrvatsku po mjeri čovjeka i Hrvatsku kakvu je hrvatski narod zaslužio.", rekla je Tomašić.

Škoro se na njezinoj podršci zahvalio riječima: "Kako je rekao izuzetni tvorac Morskih orgulja i Pozdrava Suncu u Zadru, akademik Nikola Bašić, državu određuju i definiraju ljudi, prostor, suverenitet i identitet. Na dobrom smo putu."

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
U Rijeku stiže PauzaGO: nova usluga omiljene Pauze