Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 3° 6
Sutra: 3° 3° 6
22. siječnja 2020.
Organizira - don Stojić

video STUDENTSKI DOM U ZAGREBU Večeras će ratni zločinac zagrebačkim studentima govoriti o vjeri u Isusa

foto: wikipedia, Duško Jaramaz / PIXSELL
foto: wikipedia, Duško Jaramaz / PIXSELL
Autor:
Objavljeno: 2. travanj 2019. u 19:38 2019-04-02T19:38:00+02:00

Najmlađa žrtva Kordićevih vojnika bila je beba stara tri mjeseca, a nastarija - starica u devedesetim godinama života.

Studentski kapelan don Damir Stojić u dvorani Studentskog doma Stjepan Radić večeras će ugostiti ratnog zločinca Darija Kordića, koji će studentima Sveučilišta u Zagrebu govoriti o svom "svjedočanstvu vjere". Tema njegovog izlaganja bit će - Bog iza rešetaka, naglasio je organizator bizarnog gostovanja.

- U studentskom domu Stjepan Radić svjedočanstvo vjere iznijet će nam haški osuđenik Dario Kordić. Govorit će nam o trenucima najveće patnje tijekom dugih 17 zatvorskih godina. Kako je ondje susreo Boga koji ga je promijenio i kako je iz njega crpio mir i snagu, poslušajte u utorak u 20.00 sati u kino dvorani Forum, pozvao je zainteresirane studente don Damir Stojić.

Ratni zločinac Dario Kordić, podsjetimo, pred međunarodnim sudom u Haagu osuđen je zbog pokolja koji su u selu Ahmići kod Viteza počinile snage Hrvatskog vijeća obrane pod njegovom kontrolom. Selo je napadnuto u ranim jutarnjim satima, 16. travnja 1993. godine, da bi do kraja dana iza vojnika Hrvatskog vijeća obrane ostalo 116 ubijenih ljudi.

Najmlađa žrtva Kordićevih vojnika bila je beba stara tri mjeseca, a nastarija - starica u devedesetim godinama života.

Sudeći prema temi izlaganja, ratni zločinac Dario Kordić studentima neće govoriti o naravi svoga odnosa s bogom na dan nezapamćenog pokolja u Ahmićima; izlaganje će biti ograničeno na razdoblje u kojem je zbog ovog zločina boravio iza rešetaka.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.