Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
21. siječnja 2020.
Odgovor slovenskim medijima

SOA O 'AFERI PRISLUŠKIVANJE': Objave 24ur su netočne i tendenciozne konstrukcije

Snimio Nenad REBERŠAK
Snimio Nenad REBERŠAK
Autor:
Objavljeno: 9. travanj 2019. u 15:15 2019-04-09T15:15:08+02:00

»Kao što smo već ranije naveli, SOA ne komentira medijske spekulacije, ali vas izvješćujemo da su objave 24ur koje se tiču SOA-e netočne i tendenciozne konstrukcije. Radi se o nastavku medijske kampanje pojedinih medija u BiH kojima se željelo kompromitirati SOA-u i Republiku Hrvatsku lažnim optužbama o novačenju salafita za krijumčarenje oružja u BiH i nezakonitom djelovanju SOA-e protiv susjednih država«, stoji u odgovoru SOA-e

ZAGREB Iz Sigurnosno-obavještajne agencije (SOA) poručili su u utorak da su objave 24ur koje se tiču SOA-e netočne i tendenciozne konstrukcije«.

Nakon što su slovenski mediji objavili da je SOA 2015. godine prisluškivala bivšeg slovenskog arbitra Jerneja Sekoleca i slovenske dužnosnice Simone Drenik, te da je da je prvi čovjek Styrije u Hrvatskoj Ivan Tolj pokušao spriječiti objavljivanje njihovih članaka, iz SOA-e su na Hinin upit komentirali da su to netočne i tendenciozne konstrukcije.

»Kao što smo već ranije naveli, SOA ne komentira medijske spekulacije, ali vas izvješćujemo da su objave 24ur koje se tiču SOA-e netočne i tendenciozne konstrukcije. Radi se o nastavku medijske kampanje pojedinih medija u BiH kojima se željelo kompromitirati SOA-u i Republiku Hrvatsku lažnim optužbama o novačenju salafita za krijumčarenje oružja u BiH i nezakonitom djelovanju SOA-e protiv susjednih država«, stoji u odgovoru SOA-e.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.