Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
27. siječnja 2020.
Sastanak na Ibleru

SDP osnovao stožer za izbore: Pripremaju se za EU i prijevremene parlamentarne izbore

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Autor:
Objavljeno: 5. rujan 2018. u 19:53 2018-09-05T19:53:16+02:00

Na upite oko komentara na suspenziju četiri člana stranke iz SDP-a poručuju: „SDP je stranka koja ima svoja tijela i koja o stranci ne polemizira putem medija. SDP poštuje svoj Statut i odluke stranačkih tijela“. 

Danas su se na Iblerovom trgu s predsjednikom SDP-a Davorom Bernardićem sastali predsjednici SDP-ovih županijskih organizacija: Zlatko Komadina, Ranko Ostojić, Gordan Maras, Tihomir Jaić, Barabara Antolić Vupora, Marina Opačak Bilić, Renata Sabljar Dračevac, Vili Bassanese, Ivan Vuković, Tomislav Zrinski, Mladen Kešer, Mate Vukušić, Mladen Novak i Nikola Domitrović.

Na sastanku se raspravljalo o pripremama za izbore za Europski parlament i za moguće prijevremene parlamentarne izbore. SDP osniva stožer za izbore za Europski parlament i nastavlja s raspravom o SDP-ovom Programu za bolju Hrvatsku među svim članicama i članovima. Raspravljalo se i o aktualnoj političkoj situaciji.

Predsjednici županijskih organizacija predstavili su svoje planove za jačanje SDP-a na terenu te pozvali predsjednika SDP-a Davora Bernardića u intenzivan obilazak kao i do sada radi susreta s građanima iskazujući, u isto vrijeme, želju da i saborski zastupnici dođu među građane i članove u svoje izborne baze.

Svi sudionici sastanka su jednoglasno poručili da im je svima cilj jači i bolji SDP i da aktivno rade na tome svakodnevno na terenu nudeći rješenja za građane, a ne baveći se strankom putem medija već isključivo u stranci.

Na upite oko komentara na suspenziju četiri člana stranke iz SDP-a poručuju:
„SDP je stranka koja ima svoja tijela i koja o stranci ne polemizira putem medija. SDP poštuje svoj Statut i odluke stranačkih tijela“. 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
Dodijeljena nagrada digitalnom šampionu
Biramo najbolje privatne iznajmljivače

Dodijeljena nagrada digitalnom šampionu