Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 9° 4
Sutra: 9° 9° 4
7. prosinca 2019.
Poruke inovatora i poduzetnika

Rimac kadetima HV-a: 'Nema uspjeha bez ustrajnosti, učenja i ulaganja'

Mate Rimac istaknuo je kako je za uspješnost najvažnije učenje i dijeljenje znanja / Foto Borna FilicPIXSELL
Mate Rimac istaknuo je kako je za uspješnost najvažnije učenje i dijeljenje znanja / Foto Borna FilicPIXSELL
Autor:
Objavljeno: 2. prosinac 2019. u 23:00 2019-12-02T23:00:22+01:00

Rimac je iznio svoju životnu i poduzetničku priču protkanu ustrajnošću, ulaganjem i učenjem kao konstantom i jedinom formulom za uspjeh, priopćeno je iz Ministarstva obrane (MORH)

ZAGREB Hrvatski inovator i poduzetnik Mate Rimac održao je u ponedjeljak predavanje kadetima Hrvatske vojske na Hrvatskom vojnom učilištu »Dr. Franjo Tuđman« u Zagrebu te im je tom prigodom poručio kako nema uspjeha bez ustrajnosti, učenja i ulaganja.

Pred više od 400 okupljenih kadeta Kadetske bojne »Predrag Matanović« te polaznicima studija Vojnog pomorstva iz Splita koji su predavanje iz Zagreba pratili video-vezom, Rimac je iznio svoju životnu i poduzetničku priču protkanu ustrajnošću, ulaganjem i učenjem kao konstantom i jedinom formulom za uspjeh, priopćeno je iz Ministarstva obrane (MORH).

Istaknuo je kako je za uspješnost najvažnije učenje i dijeljenje znanja, te kako se takvo dijeljenje u svojoj konačnici pretvara u umnožavanje znanja.

Prisjećajući se početaka svog osobnog i poduzetničkog rast Rimac je pričao priču o neodustajanju, o strasti, o kreativnosti kojom je u počecima zajedno sa svojim timom nadoknađivao nedostatak sredstava, o upornosti i vjeri u sebe, o spremnosti na prihvaćanja rizika.

Predavanju je nazočio i potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević. »Važno je imati viziju onoga što želimo napraviti, a Mate je pravi primjer toga. Imate pravu viziju koja zahvaljujući vašem znanju, trudu i željom za uspjehom daje konkretne rezultate i to govori o vama i vašem karakteru«, rekao je ministar Krstičević.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.